Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pbe lol.

Domix456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bardzo chciałbym zagrać na tej becie lola jednak nie wiem jak :D Tą rejestracje włączają jakoś czy jak to jest bardzo bym prosił o wytłumaczenie i czy tak sobie mogę zagrać.

Opublikowano

Rejestracja jest otwierana 1 dnia miesiąca.. czyli powinna być otwarta teraz ;d

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Riot może włączyć rejestrację w każdy dzień. Czyli np. może włączyć ją dziś, jutro, pojutrze, za tydzień, za miesiąc lub w ogóle.

Ogólnie jak masz konto, to możesz grać "tak sobie". Grasz jak na normalnym serwerze, aczkolwiek ping jest w okolicach ~150.

Co tydzień dostajesz 10k IP oraz 4k RP, czyli możesz sobie kupować co chcesz.

@

Rejestracja jest otwierana 1 dnia miesiąca.. czyli powinna być otwarta teraz ;d

Nie prawda.
@down
Pewnie będzie ogłoszone na forum PBE:
http://community.pbe.leagueoflegends.com/

Jak i zapewne u nas na forum też ktoś napisze.

279981407253602336505.png
Opublikowano

To kiedy będe wiedział kiedy reje może być otwarte xD?

Kiedy natrafisz na moment chwilowego otwarcia rejestracji w losowym dniu, albo po odczytaniu jakiegoś przecieku z informacją, że rejestracja jest otwarta.

W skrócie: data nieokreślona.

Opublikowano

Bardzo bym był wdzięczny jak by mi ktoś podarował konto, proszę pisać na pw jak by co ;)

Ps. Jeszcze jedno pytanko, czy jak już będę miał te konto to na becie ciągle bd mógł grać?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak cały czas, ale konta raczej nikt Ci nie podaruje
No chyba, że na prawdę mu się znudziła gra na PBE, wszystko "przetestował" i ma dość
+ jak ktoś ma 2 konta, to jestem chętny się nimi zaopiekować.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

Bardzo bym był wdzięczny jak by mi ktoś podarował konto, proszę pisać na pw jak by co ;)

Ps. Jeszcze jedno pytanko, czy jak już będę miał te konto to na becie ciągle bd mógł grać?

Tak będziesz mógł grać ile chcesz , lecz są duże kolejki , na PBE możemy spotkać lagi , czasmi dużo czekania aby się wlogować

Opublikowano

Co do samej rejestracji, polecam nawet raz dziennie sprawdzić dostępność... Pingi? to też zależy od łącza w dużym stopniu, co prawda nie w LoLu, ale w innych grach miewałem sytuacje, kiedy na moim necie miałem 20 pingu a cały serwer narzekał na lagi... :3 Na PBE nie gram, więc nie ocenię.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...