Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za 8k SB?

LwL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A skąd mamy wiedzieć co dla Ciebie będzie najlepsze.

Każdy preferuje swój styl jazdy

nafson_gameplay.png
Opublikowano

jak chcesz 2 auta to chyba ci starczy na mr2 lider klasy B i porsche 911 gt2 lider klasy A :)

albo zonde za 8k

Opublikowano

Nie ma lepszego auta na dragi niż Cinque.A jeśli chcesz więcej to kup Toyote MR2/Porshe 911 GT2 [997],BMW M3 GTS lub poczekaj na wyprzedaż następną.

Opublikowano

MR2 to bardzo dobry wybór, to chyba najlepszy wóz w grze jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości.

Za 2100 SB masz wóz, który jest królem klasy B i tak naprawdę może przegrać tylko z inną MR2.

Pakiet samochodów to według mnie zbyt duże ryzyko, rzadko wypada jakiś naprawdę dobry wóz, bardzo prawdopodobne, że trafisz jakiś wóz z niskiej półki.

Opublikowano

Ja bym kupił NISMO - 5k boost , więc ewentualnie możesz kupić 2 pakiety części ultra . Świetny wybór , a auto te praktycznie nie ma sobie równych w każdej klasie ;) .

Opublikowano

Mi osobiście wypadł Nissan GT-R V-SpeC [R34] z naklejkami "Attac Motrosport" więc jestem zadowolony.Ale sam ryzykujesz.Może ci polecieć słaby stoc z klasy D a może McLaren F1.

Opublikowano

Jakbyś kupił wcześniej to byś trafił na auta policyjne z wyprzedaży.

Poczekaj może właśnie na wyprzedaż, czasami niezłe autka tam są.

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...