Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Gold II. Bijemy do platyny V !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Carrują się jak chuj, mam nadzieję, że nigdy nie wejdziesz na diament jak połowa tych idiotów i nie będziesz mi niszczył gry. :*

@Farex

Dla ciebie mistrz i bóg zerowcze, a selex to sraka - jednopostaciowiec ryze myśli, że osiągnie coś na scenie xD

Opublikowano

Carrują się jak chuj, mam nadzieję, że nigdy nie wejdziesz na diament jak połowa tych idiotów i nie będziesz mi niszczył gry. :*

Nawet niech go carrują, ale bana na 2 tygodnie nie dostał :)

gl w biciu platyny

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Kolejny selex? Buk gry, wielebny kurwa mistrz?

Opublikowano

lol.. Gówno prawda że mnie carrują to że mam tyle dedów to dlatego że miałem rolę pushować top.. Dzięki mojemu push na topie do inhibitora mogliśmy zrobić barona.. Ale dizeki za doping :D

eune

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Akali w pierwszym meczu wycarrowała grę , więc trochę miałem wątpliwości , ale w drugim meczu to ty miałeś najwięcej fragów .

Pszypadeg?Nie sondze.

Powodzenia ! ;]

PS Fajny nick .

giphy.gif ­

Opublikowano

Powodzenia w wbijaniu Platyny. ;)

Tak zapytam, Ciebie częściej carrują czy na odwrót?

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Mało kiedy ktoś carruje grę. Zawsze gramy team play ;) Ale czasem zdaży się że to dzięki moim zagranią wygrywamy mecz.. Nie chce pisać że jestem Pro i wgl, czasem też zdaży mi się pomyłka która kosztuje nas baronem albo inhibitorem. :) Czasem ktoś wycarruje gre czasem ja :D

eune

Opublikowano

Ja mam takie małe pytanko co do flameu. Wbijam obecnie w okolice golda (s3 i dostaję s1 goldów) i to jak oni flamują od początku do końca jest jakąś masakrą. W całym goldzie tak jest? Póki co im wyżej tym więcej obrażają. W brązie to raz na ruski rok, niższe silvery też rzadko, a od kilku gier to w każdej potyczce tak się dzieje :/

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

w gold I - g II mało kiedy spotkałem flame.. Chyba że ktoś afk albo trolluje ;D Po prostu masz pecha do graczy :D

eune

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...