Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeadZ nie wyszukuje serverów - pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. Pobrałem DeadZ , i gdy 1 raz włączyłem i dałem "Broowse servers" to wyszukało mi servery ,ale gdy już jden wybrałem to po zakończeniu ładowania cofało mnie do mojej listy postaci. Gdy wyłaczyłem DeadZ i włączyłem ejszcze raz to wgle rpzestało wyszukiwać servery. Prosze pomóżcie mi jakoś. Próbowałem włączać jako administrator i bez antyvirusa - nie działa. Jak daje tryb zgodności to wyskakuje jakiś "Brak debbugera" czy coś.

Daje limit like

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

W tym nie ma keyloggera? Bo mnóstwo plotek chodzi po sieci i sam nie wiem czy pobierać czy nie :D

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Nie , nie ma

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

czytać umiesz?

Nie wczytuje mi wgle listy!

Opublikowano

Hmm może nie na temat ale jak wchodzę na stronę deadz to wywala mi takie coś :D Co mam tam wpisać? :x

kcntim.jpg

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Mi wywala podobnie i właśnie nie wiem o co chodzi.

Opublikowano

Czyli nie potrzebnie się martwie :D?

Opublikowano

No, nie. Klient DeadZ'a jak i strona mają ostatnio problemy więc jedyne co działa to forum i tam trzeba szukać informacji.

jp8p35.png
Opublikowano

- We bought a 256GB rams, 10 GB connection dedicated server so we are going to move, the server will be offline from July 1 to July 2, do not spam the forums.

Opublikowano

No właśnie więc sobie odpowiedziałeś na pytanie :) Dodam tylko że zostaje dodany nowy tryb w którym po śmierci nie będzie się czekało godziny tylko nasza postać zostanie usunięta :)

jp8p35.png
Opublikowano

A możesz mi wyjaśnić o co chodzi z hardcore i normal mode?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, Bardzo przepraszam iż odświeżam, lecz mam problem iż gdy próbuje się połączyć z byle jakim serwerem to mi leci do końca paska i wraca do menu głównego. Ktoś coś może wie ?

Pozdrawiam

Po kilku próbach połączyło mnie z serwerem PVP i sie zawiesiło.

Opublikowano

Lol2020, bardzo szybko pasek leci, potem loading game data i lista postaci? Mam tak samo, kilka razy musze sie laczyc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...