Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Neverwinter] Rozwiązanie problemu z włączeniem launchera

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wielu moich znajomych miało problem z włączeniem gry, otóż podczas kliknięcia ikonki na pasku zadań była ikonka gry, jednakże żaden launcher się nie pokazywał. Dopóki sam nie doznałem tego problemu to nie szukałem rozwiązania, jednakże gdy już mnie to spotkało to znalazłem sam rozwiązanie i jest to bardzo banalne do wykonania, a więc przejdźmy do kroków poradnika.

1. Klikamy PPM na ikonkę Neverwinter.
2. Powinniśmy się od razu znaleźć w nawigacji 'Skrót'
3. Przy opcji Uruchom wybieramy z listy 'Zmaksymalizowane'
4. Następnie zatwierdzamy zmiany i włączamy grę, po czym powinno działać.

Teraz przedstawię to w wersji ScreenShota!

VdYUda0.png

To by było na tyle, mam nadzieję, że się przyda.
Poradnik w całości wykonany przeze mnie.
Pozdrawiam, Veviszcz.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mogł bys cos opisac na tym "poradniku„ opisz co dokładnie robisz mi jak sie nie właczał to poprostu reinstall lanchera robiłem i smigał :)

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

mogł bys cos opisac na tym "poradniku„ opisz co dokładnie robisz mi jak sie nie właczał to poprostu reinstall lanchera robiłem i smigał :)

Ślepy jesteś? Masz wszystko napisane w 4 krokach i ponad to wprowadzenie... Najpierw się czyta, później komentuje. ;) Ale żeby offu nie było: Kolega zmienia właściwości skrótu, by ten umożliwił mu grę. Robi tak, ponieważ gra widnieje tylko w pasku zadań.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jesteś kozak. Poprzednim razem jak mi się takie coś stało sciągałem całą grę od nowa bez potrzeby. Tut przydatny i pomocny.

2mo740k.jpg

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Neverwinter] Rozwiązanie problemu z włączeniem launchera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...