Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft by Zyczu keylogger?

Luissaifer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem się Was spytać o to czy minecraft by zyczu ze strony [xxxxo jest kaylogger?

Sam osobiście sprawdzałem go i mi nie wykryło, że ma w sobie keyloggera ale chciałem się też spytać was o zdanie :)

Moje pytanie jest stąd gdyż od kiedy wyszedł MC 1.6 to dużo osób mówiło, że ma keyloggera ale ja sam nie znalazłem w nim nic podejrzanego.

Opublikowano

Avast nic nie wykrywa, lecz nie można twierdzić że nie ma. Nie masz pewności, gdyż stworzyła go zwykła osoba, mogła wcisnąć tam jakiegoś syfa.

@edit

Virustotal też czysty

Znawca
Opublikowano

Minecraft by Zyczu ma keylogger'a, sprawdźcie sobie source.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Jak ma to stworzył go idiota :D. Ten launcher posiada również reklamy...

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

To jest launcher no-premium, więc nie trzeba hasła... :/

Minecraft staje się coraz lepszy i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie!

Opublikowano

Avast nic nie wykrywa, lecz nie można twierdzić że nie ma. Nie masz pewności, gdyż stworzyła go zwykła osoba, mogła wcisnąć tam jakiegoś syfa.

@edit

Virustotal też czysty

Żałosne... Gdyby gościu chciał was okradać, już dawno było by głośno o tym launcherze..

apple.png

Opublikowano

"Podobno" weź kurwa , utop się typie..

Zyczu ma dobre launchery, to że jakiś gimbus krzyczy że HACKI SRAKI KELJOGERY to nic nie znaczy, wgl. po kij mu keylogger jak konta no-premium nie ukradnie??

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

"Podobno" weź kurwa , utop się typie..

Zyczu ma dobre launchery, to że jakiś gimbus krzyczy że HACKI SRAKI KELJOGERY to nic nie znaczy, wgl. po kij mu keylogger jak konta no-premium nie ukradnie??

Myślisz że owy key-logger kradnie konta mc? Kradnie wszystko Passy do Skype, emaila, facebook'a, youtuba, do wszystkiego

Opublikowano

Nie ma powiadacie? A ja wam powiem że ma :) Zyczu jest zlodziejem, owszem. A oto wytłumaczenie: Zbiera adres MAC, IP, Login, Haslo / koduje w sha1 i wysyla na ip serwera zycza.

Opublikowano

Może ja się wtrącę w rozmowę.

Radzę przeczytać, co Geo ma do powiedzenia :)

http://www.mpcforum.pl/topic/983188-permzyczu/#entry7942407

Wszyscy piszecie o tym keyloggerze a ja chce wiedziec JAK GO USUNAC!!!!!

Spx, po prostu teraz jest ważne, żebyś nie logował się na żadne strony.

Ja Ci wysyłam link jak to usunąć.

Nie wchodź w link zyczu_, to może być link, gdzie po kliknięciu od razu Ci się pobiera plik.
Pewnie tam to włożył... Popatrz na nick.
Nie klikaj w to.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...