Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Aktywowanie Legiona?

Huskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano wygrałem z myst epic Legiona na 1 dzien czy warto go otwierac ile konto jest warte jak jest legion.

Mam 2LT3 183k GP Grade: Copper

wotw2403.png

Opublikowano

Taki offtop. Da się legiona przedłużyć zwykłym renewalem ?

Tylko Super Renawalem da się przedłużać epiki.

9368_gold.png

Opublikowano

Nie super renewalem(chodzi mi o te demonic epik) tylko demonic renewal kit, przedłuża tego typu bronie.

A ja mówię o normalnych epikach

9368_gold.png

Opublikowano

Nie super renewalem(chodzi mi o te demonic epik) tylko demonic renewal kit, przedłuża tego typu bronie.

Epici przedłuża ultimate weapon renewal kit obecnie kosztuje 1990 nx i można go będzie kupić chyba jeszcze do środowej przerwy, chociaż na stronie pisze że miał być tylko od 28 do 30, a ja jak zwykle nic ciekawego nie trafiłem z tych skrzynek, a kupiłem 7 tych renewali licząc właśnie na legiona albo orthusy :(, trudno niech leżą, o jedzenie nie wołają :P

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Nexon specialnie dodał te paczki po 1 dzień, żeby dzieci się pocieszyły i poopkupywały demonic renewal'e ; d

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Opublikowano

Nexon specialnie dodał te paczki po 1 dzień, żeby dzieci się pocieszyły i poopkupywały demonic renewal'e ; d

dorosły się odezwał, 1997 podejrzewam że to rok twojego urodzenia ? . Ja pracuje zarabiam, stać mnie to kupuje

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Mam wrażenie, że tu za dużo offtopu jest... Dlaczego moderacja nie reaguje ?

Co do tematu. Jak masz zamiar expić to aktywuj, bo jak nie to lepiej sb zostawić. Przecież zawsze możesz to zrobić.

A jak już wyżej powiedzieli, wartości konta legion na 1D nie zwiększa.

Opublikowano

up offtop by był wtedy gdy ostatni post był o 30 dni starszy

a mam pytanie a jak legion by był na perma ?? a epiki więcej podwyższają wartość konta niż normalna broń na perm tak ??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

up offtop by był wtedy gdy ostatni post był o 30 dni starszy

a mam pytanie a jak legion by był na perma ?? a epiki więcej podwyższają wartość konta niż normalna broń na perm tak ??

Oczywiście. Jeżeli miałbyś legiona na perma, to wartość by skoczyła i to całkiem sporo.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...