Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs vs Dedyk

kamiluss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie
chciałbym stworzyć za jakiś czas jakąś serwerownie lecz zawsze wykupowałem sloty w serwerowniach. Swoje pytanie kieruje do ludzi którzy ogarniają gdzie wykupić najlepiej dedyka żeby była przyjemna gra w Csa myślałem o kimsufi chodzi mi o to żeby postawić na nim z 3 - 4 serwery. Oraz o w miarę ping żeby dało się grać .

Pozdrawiam .

Opublikowano

Najlepsze serwery zawsze coś kosztują, ale jeśli masz wystarczająca gotówkę to mam dla Ciebie trzy propozycje.

- Pukawka

- ProGamers

- Zabijaka (najbardziej polecam)

Opublikowano

KampNO, Pukawka, GameSol, Zabijaka, Gamepad, Tserwery.

Może jakieś specjalnie tanie nie są, ale będziesz miał pewność, że stoisz na dobrym hostingu.

Opublikowano

pukawka hahahahahahhhah mielismy na niej server i sie nam ciagle wylaczal ahhaahhaah to drogie gowno nie bierz tego

Aha? Jest to jeden z najlepszych hostingów w tej branży, wiele dobrych sieci z nich korzysta..

Jak się instaluję jakieś pluginy, które zakłócają działanie to potem się nie dziw, że serwer się restartuję..

Opublikowano

no tak tak

ale mi chodzi o serwer dedyka żeby zainstalować sobie np debiana i na to csa

Czyli co chcesz stawiać serwer HLDS na dedyku np. Debianie? Ta?

Opublikowano

Jeżeli chcesz niski ping to:

https://www.sprintdatacenter.pl/5/serwery-dedykowane
- ECO 1, ECO 2
https://eco.atman.pl/
- Eco S SSD 2013

Jeżeli tak bardzo zależy Ci na OVH to:

[http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/kimsufi.xml
- KS R-8G

pukawka hahahahahahhhah mielismy na niej server i sie nam ciagle wylaczal ahhaahhaah to drogie gowno nie bierz tego

Jeżeli ktoś nie potrafi konfigurować serwerów to później niech nie płacze, że mu pada serwer bez przyczyny i istnieje jeszcze coś takiego jak BOK. Wystarczy tam napisać.
Opublikowano

Serwerów CS nie ddosują, zdarza się że hostingi ddosują ale rzadkość.

Więc możesz stawiać bez lipy, a z czasem najwyżej wgrasz zabezpieczenia ;-)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

tak tak chodzi mi o hlds tylko też pytanie jak Counter Strike działa na ataki ddos bo jednak coś czuje że bez tego się nie obędzie ... Pozdrawiam

Jeżeli zaczną DDoSować Ci dedyka to OVH (na jej przykladzie) wywali Cię na zbity pysk, ewentualnie zablokuje serwer.
Opublikowano

Aha? Jest to jeden z najlepszych hostingów w tej branży, wiele dobrych sieci z nich korzysta..

Jak się instaluję jakieś pluginy, które zakłócają działanie to potem się nie dziw, że serwer się restartuję..

server do mixow, zwykly serwer ;) jak bysmy go jeszcze mieli naszczescie go nie mamy to pogralbys zeby Ci udowodnic nie bylo to 1k fps tylko tam 600 czy ile to tam jest niżej niz 1 i byś zobaczył co sie dzialo a na progamers mamy 300 jakos i nie dosc ze niskie pingi bardzo to sie nie psuje nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...