Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Force OP istnieje ?!?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładny filmik, z tego co wiem, co rozmawiałem z Aramkiem to są to autorskie skrypty w .py łączące się z serwerem poprzez mysql. Mówił mi że działa to głównie na serwerach z połączoną bazą danych do sklepu/statystyk/logowania przez strone.

Z tego co widziałem na internecie, bo też szukałem to są same fake.

Opublikowano

Oni wykorzystują też socjotechnikę, nie są najlepsi ale zrobią z Tobą co chcą.

Opublikowano

exploit w jakimś plugin. Swoisty forceop nie istnieje i NAUCZCIE SIĘ TEGO KUR*A.

Istieje, może nie umiesz tego pojąć albo zbyt bardzo go chcesz, żeby sobie uświadomić.

Nie exploit a backdoor.

Opublikowano

ForceOP istnieje, nie ma go w internecie. Nie ma go w internecie2 (jak ktoś chce o Nim poczytać, to zapraszam http://www.internet2.edu/). Nie ma go w ogóle udostępnionego NIGDZIE. Swoisty "ForceOP.exe" istnieje na komputerach osób, które go same stworzyły. Sam jestem jednym z tych, co go posiadają. Mój forceOP, wykorzystuje Wielką lukę w Essentials, tak, w essentials(dobrze przeczytałeś. ;)) Essentials jest zbugowany, dzięki czemu KAŻDY mądry człowiek, potrafi nadać sobie opa bez żadnego programu, ale program robi to w ułamku sekundy, a człowiek musiałby się 5-6 minut pomęczyć. 1337FireTeam wykorzysty(wało) buga w starym essentials, po wyjściu nowego, musiało zakończyć swą działalność.

Krótko mówiąc: ForceOP istnieje.

svh03y.jpg

Opublikowano

ForceOP jest to program "niby" nadający sobie OP'a.

Istnieje, owszem, jeżeli pobierzesz jakiś "super autorski plugin" to wtedy jasne, że tak.

Mogą wykorzystywać bugi, ale nie w takim stopniu, zależy też jaki serwer.

Może to być też tak, że dajesz budowniczego komuś, ok zbuduje coś, potem mu odbierasz oraz De'Op.

Ale to nie tak działa, to nic, że mu odbierzesz /op, może mieć nawet na sekundę, a op nadal pozostaje (sam znam buga, z wykorzystaniem PermissionsEX, wystarczy 3-4 sekundy z op'em, a masz go na zawsze, żadną siłą nie odbierzesz go, nawet przez ops.txt)

Pozdrawiam, Ernest.

Opublikowano

ForceOP jest to program "niby" nadający sobie OP'a.

Istnieje, owszem, jeżeli pobierzesz jakiś "super autorski plugin" to wtedy jasne, że tak.

Mogą wykorzystywać bugi, ale nie w takim stopniu, zależy też jaki serwer.

Może to być też tak, że dajesz budowniczego komuś, ok zbuduje coś, potem mu odbierasz oraz De'Op.

Ale to nie tak działa, to nic, że mu odbierzesz /op, może mieć nawet na sekundę, a op nadal pozostaje (sam znam buga, z wykorzystaniem PermissionsEX, wystarczy 3-4 sekundy z op'em, a masz go na zawsze, żadną siłą nie odbierzesz go, nawet przez ops.txt)

Pozdrawiam, Ernest.

Daj tego buga na PW bo mnie pewien Vozel wkurzył... Zrobiłem mu tyle na serwerze a on mnie wywalił! Dam creative na moim serwie (lub kidmod'a) jak bedzie dzialac ;d

Opublikowano

Daj tego buga na PW bo mnie pewien Vozel wkurzył... Zrobiłem mu tyle na serwerze a on mnie wywalił! Dam creative na moim serwie (lub kidmod'a) jak bedzie dzialac ;d

To nie jest żaden bug, tylko /pex user {nick} add *. Wtedy w Jego języku "opa" nie odbierze. Zawsze będziesz miał all uprawnienia, chyba że zresetują pex'a.

@offtopic

wkurwia mnie ten "TenStylOdLajka".

svh03y.jpg

Opublikowano

Oni wykorzystują też socjotechnikę, nie są najlepsi ale zrobią z Tobą co chcą.

chyba uber-technikę ^^

sorry ale to tak nie działa ;)

a dostęp do OP możesz dostać nawet przez błędy w pluginach ;)

Hejo

Opublikowano

chyba uber-technikę ^^

sorry ale to tak nie działa ;)

a dostęp do OP możesz dostać nawet przez błędy w pluginach ;)

Wszystkie pluginy sprawdzał technik crafthost.pl więc wykluczone.

Chyba że mówimy tutaj o błędach popełnionych przez autora pluginu.

Da się to jakoś zablokować?

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Powiem tak

Na 1 "odcinku" był on technikiem pewnego serwea ( zresztą IP widać) Byłem dziś u nich na Tsie, bo znałem od nich parę osób.

Z resztą nie wiem, może też miał...

Ten FORCE OP to jest jeden wielki kit.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Niektórzy z was to albo nie potrafią szukać,albo nie mają mózgu.
1.ForceOpy istnieją w internecie,można ja tam pobrać. (Jeśli chcecie-poszukajcie sobie sami). Często na stronie bukkit.org pojawiają się bugi/błędy w pluginach zauważone przez użytkowników. Tak jak to miało miejsce w przypadku essenstials i AuthMe.
2.Swoisty ForceOp też kiedyś istniał...Błąd w jednej klasie bukkita.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ForceOP istnieje, nie ma go w internecie. Nie ma go w internecie2 (jak ktoś chce o Nim poczytać, to zapraszam http://www.internet2.edu/). Nie ma go w ogóle udostępnionego NIGDZIE. Swoisty "ForceOP.exe" istnieje na komputerach osób, które go same stworzyły. Sam jestem jednym z tych, co go posiadają. Mój forceOP, wykorzystuje Wielką lukę w Essentials, tak, w essentials(dobrze przeczytałeś. ;)) Essentials jest zbugowany, dzięki czemu KAŻDY mądry człowiek, potrafi nadać sobie opa bez żadnego programu, ale program robi to w ułamku sekundy, a człowiek musiałby się 5-6 minut pomęczyć. 1337FireTeam wykorzysty(wało) buga w starym essentials, po wyjściu nowego, musiało zakończyć swą działalność.

Krótko mówiąc: ForceOP istnieje.

hahaha firecioty wykorzystują ludzką głupote . Wpuszczając boty na serwer wkurzaja adminów . Po czym dają im plugin "antibot" który jest tak naprawdę pluginem "opme ".

~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka .

Opublikowano

Nie radzę szukać :) Pobierając coś takiego wgalopuje wam na komputer stado trojanów itd. Wszelka luka musiałaby być przemyślana. Ja tam nie wiem - możliwe że osoby robiące essentials/bukkita właśnie zrobili specjalnie taką lukę, innej opcji nie ma. Piszą kod, znają jego działanie... Jedynie bez ich świadomości może istnieć bug w Javie, ale to raczej można wykluczyć. Nie wierzcie w te bzdury. Jedyne drogi do opnięcią się na serwerze to właśnie takie "super autorskie pluginy" albo włamania na bazy danych. Nie da się tego zrobić przez okienko typu LOIC lub minecraftową modyfikacje...

708121422388637873334.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...