Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Serwer z Broniami.

LafroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym się zapytać czy ktoś zrobiłby mi plugin czy tam co, żeby były bronie na moim serwerze. Oczywiście nikt mi nie zrobi tego za darmo, więc mogę zaoferować pieniądze. Cena do uzgodnienia. Maszyna dedykowana jest, wszystko jest. Brakuje tego pluginu. (Nie chce, żeby ludzie musieli instalować, wchodzą i grają).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Sam jestem w trakcie robienia takiego serwera.

Słuchaj, nie dawaj nikomu pieniędzy, najpierw się upewnij, że taki plugin nie istnieje, a potem jak coś, to proś o zrobienie pluginu.

Taki plugin istnieje i są ich aż 3! (oczywiście 3, które znam :D Zapewne jest ich więcej)

PvPGuns

PvPGunPlus

CrackShot

Osobiście korzystam z PvPGunPlus i polecam je najbardziej.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Sam jestem w trakcie robienia takiego serwera.

Słuchaj, nie dawaj nikomu pieniędzy, najpierw się upewnij, że taki plugin nie istnieje, a potem jak coś, to proś o zrobienie pluginu.

Taki plugin istnieje i są ich aż 3! (oczywiście 3, które znam :D Zapewne jest ich więcej)

PvPGuns

PvPGunPlus

CrackShot

Osobiście korzystam z PvPGunPlus i polecam je najbardziej.

Te pluginy są tylko dla premium?

Opublikowano

Nie są tylko dla premium, to od Ciebie zależy jaki serwer zrobisz. Od siebie polecam CrackShot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...