Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Error preview_mp_meteora_vot

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam gdy chcę uruchomić multi wyskakkuje mi ten błąd preview_mp_meteora_vote zaczeło się to po gdy updatowałem na wersje angielską więc powróciłem na polską i nadal to samo POMOCY!!!

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Sprawdź spójność plików gry, brakuje Ci pliku iw_23.iwd

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

już na nowo instaluje ale mam pytanie usunełem coda i pisze mi że mam niby tylko 28gb a mam 30 coś i z płyty nie moge instalować a jak wchodze przez steama w instalacje na normalu moge lol?

Opublikowano

tzn? mam całą grę usunąć?czy w folerze MPCforum polish bo mam tam 3 foldery dlc polish i english

up nie ważne ale jeśli chodzi o wersje językową to steam coś nawala zawsze jak pobieram eng to 2 mam po polsku a 2 musze na nowo pobierać gre bo wersja eng coś nawala steam to jedne wielkie gówno kiedyś tego nie było i było lepiej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

już nic nie trzeba dostałem bana nie wiem za co użyłem do multi tylko odblokowanie emblemętów czy jak to sie pisze nie używałem rank hacka i dostałem bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...