Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wam też nie działa rosyjski LOL?

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj działało a dziś ledwo włączyłem grę bo cały czas pisało logowanie... i tak czekałem z 5 minut aż wreszcie się zalogowałem i lagi takie że... Nie jest to wina kompa bo mam bardzo dobry a raczej jest to sprzęt bo jest mega (ostatnio kupiłem) gram w najlepsze gry a tu lola nie mogę odpalić neta też nie wina bo w grze miałem ping cały czas bardzo niski. Słyszałem że jakaś awaria serwera czy cuś.

Opublikowano

Na kazdym lolu sa lagi..

Cytuje komunikat "'Nie otrzymano odpowiedzi od serwera; ponawianie (próba 1)'

i tak do trzech prób i na koncu wyskakuje mi takie cos:

'Serwer logowania nie odpowiedział. Możesz mieć problemu z połączeniem, niezwiązane z serwerem League of Legends. Tutaj możesz sprawdzić aktualny stan usługi: (i podana strona) (i dalej jeszcze)http://na.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=20

Jeśli nadal nie możesz sie połączyć sprawdz ustawienia zapory i porównaj je z tymi:

(i podana znowu strona) https://support.leagueoflegends.com/entries/234161-Connection-Failure-Error-When-Logging-In

Nie jest to wina lagów bo sprzęt mam bardzo dobry (ciągle 60fps w grze żadnych spadków)

Opublikowano

No kurde , czytaj ! na kazdym lolu są lagi bo coś im pada , grałem rankeda a tam klatki co sekunde

Aaa ok nie zrozumiałem Ciebie :)

Czyli nie tylko ja mam problemy.

OK. Można zamknąć już serwer działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...