Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.6 wyszło

pazi2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem. I CHYBA TYLKO DO POBRANIA PRZEZ PREMIUM nie chcę patrzeć bo pracuję nad serwem i nie chcę aktualizować :.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Na premium da się to all zrobić. Ale po instalacji nowego launchera nie da się zalogować. BŁĘDNE PASSY.

Trzeba czekać. Wyszło nie dawno :")

Opublikowano

I teraz wszystkie dzieci neo, które mają launcher od AnjoCaido i w życiu nie znajdą sobie nowego odejdą od gry... wróżę początek jej końca, prawda jest taka że filarem tej gry są piraci.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Arcymistrz
Opublikowano

Wszystkie informacje zostały udzielone.

Temat podpięty do 24 w celu poinformowania wszystkich i uniknięcia tworzenia zbędnych tematów.

@UP

Nigdy nie powstaną zabezpieczenia blokujące dostęp non-premium. Stworzenie tego to tylko kwestia czasu.

@@@@@

KAŻDY SPAM BĘDZIE KARANY.

Changelog

• Dodano konie
  • Dodano osły i woły
  • Dodano zbroje dla koni
  • Dodano wskazówki
  • Dodano dywany
  • Dodano twardą oraz barwioną cegłę
  • Dodano blok węgla
  • Dodano nametagi do itemów
  • Dodano bale siana
  • Pasek głodu jest wyłączany/ukrywany gdy człowiek jest najedzony
  • Usunięto herobrine (on w ogóle istniał?)
Opublikowano

Wszystkie informacje zostały udzielone.

Temat podpięty do 24 w celu poinformowania wszystkich i uniknięcia tworzenia zbędnych tematów.

@UP

Nigdy nie powstaną zabezpieczenia blokujące dostęp non-premium. Stworzenie tego to tylko kwestia czasu.

To prawda, ale wyobraź sobie np. początkującego pirata czy 8 letnie dziecko któremu nagle nie chce się gra aktualizować i nawet nie wie do końca co to launcher.

Czyli... KONIEC Z DZIEĆMI NEO :D

Opublikowano

To prawda, ale wyobraź sobie np. początkującego pirata czy 8 letnie dziecko któremu nagle nie chce się gra aktualizować i nawet nie wie do końca co to launcher.

Czyli... KONIEC Z DZIEĆMI NEO :D

To chyba dobrze co nie? może będzie 1 % mniej dzieci grających w mc.

@Top

poda ktoś linka do jakiegoś launchera 1.6?

Jak go zainstalować, pobrałem jeden, zamieniłem z minecraft.jar i nadal mam 1.5.2

pomocy

Opublikowano

Aha? I dlaczego ten rozbudowany temat został podpięty ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...