Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak bugować deagle?

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co chcesz bugować? W sense Glitch? Jeśli tak to przedstawie ci 2 sposoby.

Dla ubogisz:

Strzelasz wciskasz '' C '' on ci kuca strzelac znowu '' C '' i tak ciągle wtedy szybciej strzelasz.

A teraz dla bardziej zaawansowanych co trzeba wyćwiczyć i to się nazywa prawdziwy Glitch jak to ogarniesz będziesz mógł wystrzelić 1 strzałem 7 naboi.

Wciskasz PPM i później LPM i po tym '' C '' wtedy glitchujesz. I im szybciej to robisz tym szybciej glitchujesz. Podaj IP servera to ci pokaże ;D. Ale IP na PW

Opublikowano

Ja nie ogarniam, albo źle to robię :D

Wciskam PPM potem LMP potem " c " i nic ciekawego się nie dzieje xD po prostu strzela tak jak zawsze :P a nie robię to wolno.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ale co chcesz bugować? W sense Glitch? Jeśli tak to przedstawie ci 2 sposoby.

Dla ubogisz:

Strzelasz wciskasz '' C '' on ci kuca strzelac znowu '' C '' i tak ciągle wtedy szybciej strzelasz.

A teraz dla bardziej zaawansowanych co trzeba wyćwiczyć i to się nazywa prawdziwy Glitch jak to ogarniesz będziesz mógł wystrzelić 1 strzałem 7 naboi.

Wciskasz PPM i później LPM i po tym '' C '' wtedy glitchujesz. I im szybciej to robisz tym szybciej glitchujesz. Podaj IP servera to ci pokaże ;D. Ale IP na PW

I wszystko rób, to, co Ci Snajper678 - napisał.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...