Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Esl - Pytania

arcaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań związanych z esl.

1.Jak to jest z meczem, do ilu trwa, kiedy trzeba zapisać wynik?

2.Czy waszym zdaniem, nowy gracz w cs'a(gram pół roku) może zacząć się bawić w esl?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Jak masz steam i uważasz że jesteś wystarczająco dobry aby się nie ośmieszyć (no chyba że to CI nie przeszkadza) to czemu nie.

Co do trwania meczy wszystko jest w regulaminie na esl (kilka miesięcy temu gdzieś tam to było nie chce mi się szukać teraz ;) )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Zależy od ligi. W niektórych gra się do 12 rund, w niektórych do 15. Oczywiście po obu stronach po 12 lub 15 rund. Wynik się wpisuje po meczu na stronie esla.

2. Szanse zawsze jakieś są, ale wątpię, żeby dobrze ci poszło.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

2.Czy waszym zdaniem, nowy gracz w cs'a(gram pół roku) może zacząć się bawić w esl?

1. Jak chodzi o czas to gdzieś z 45minut, wynik wpisujesz po meczu.

2. Nie radzę, jak będziesz miał doświadczenie 2-3 letnie to zacznij grać, chyba że na prawdę wymiatasz.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, jednak będę grać jeszcze normalnie(na serwerach z graczami).

Dziękuje wszystkim, każdy dostał +.

Jakby co to mam steam'a.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Ew. możesz grać jakieś CW (Clan War) tgzw. mixy :P zawsze coś więcej niż gra na serverach może się spodoba (tam się przyzwyczaisz do gry np. 5vs5)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Zależy od rodzaju meczu, możesz grać mr9, mr12, mr15, możesz grać 1/1, 2/2,3/3,4/4,5/5, więc to jak widać od czegoś zależy.

2. Zależy jak grasz, zacznij grać mixy, aby oswoić się z przyszłym otoczeniem, pograj trochę na teamplayach o wysokiej ocenie, np. hashjama.

Opublikowano

1. Zależy co grasz, jaki mecz itd.

2. Myślę, że będzie Ci trudno na początku. Jak myślisz, że dasz radę to możesz się w to pobawić ale nie narób sobie wstydu.

Na początku polecam pograć na jakichś dobrych TP, mixach, później ESL jeśli chcesz sobie potrenować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...