Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z Grą ERROR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam do Was pytanie

Czy wiecie może jak naprawic błąd 134 ?? fatal condition

Błąd ten wyskakuje mi gdy chce zrobić postać i wybieram rase Drenai lub
gdy ide na outlands pasek ładowania dochodzi do połowy i wyskakuje błąd i
pisze fatal condition expansion 1 coś takiego chyba ...\

Wiecie może co może być przyczyną tego problemu , proszę Was o pomoc bo jestem bezradny.

Opublikowano

Być może brak pliku z tymi rzeczami co doszły w dodatku TBC spróbuj pobrać wowa z innej strony i zainstalować go jeszcze raz.

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

1. Navigate to the World of Warcraft folder.
2. Delete the WoW.pfil, WoW.tfil, and WoW.mfil files
3. Go into the World of Warcraft/Data folder and delete the texture.MPQ file
4. Run the launcher as an admin by right clicking on the WoW icon and selecting "Run as admin"

Czyli po prostu musisz ściągnąć jak napisał @UP nowego clienta, bądź te pliki, gdyż te instrukcje są do globala ;)

G8loSX2.png
Opublikowano

Ja wowa wgl nie instalowalem przekopiowalem tylko pliki i odpalalem z ikonki i chodzil , normalnie gralem az do czasu gdy chcialem isc na ''Outlands''.

Na innych serwerach jest ten sam blad

Opublikowano

Po prostu brakuje ci jakiegoś pliku i jak Approx napisał musisz pobrać nowego klienta gry czyli odinstalować aktualnego wowa pobrać nowego z strony np. sunwell.pl jeśli zaś posiadasz serwer na wersji 2.4.3 to pobierz sobie z strony Hellground.net

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Najlepiej odinstaluj wszystkie wowy :D i zainstaluj jedna wersje bo wtedy robi się burdel na kompie

Jeśli pomogłem daj + ;)

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Tak naprawde Ja mam na kompie Tbc i Wotlk i ja nie instalowalem tych 2 dodatkow tylko przekopiowalem na swoj pc .

Blad ten wyskakuje mi na wotlku (sunwell) gdy chce isc na Outy lub gdy zakladam nowa rase Drenai ; /

Opublikowano

Tak naprawde Ja mam na kompie Tbc i Wotlk i ja nie instalowalem tych 2 dodatkow tylko przekopiowalem na swoj pc .

Blad ten wyskakuje mi na wotlku (sunwell) gdy chce isc na Outy lub gdy zakladam nowa rase Drenai ; /

Tyle razy napisali Ci, żebyś ściągnął od nowa clienta.

Plików expansion nie opłaca się szukać na internecie, a właśnie te pliki masz uszkodzone

Dlatego ściągnij od nowa całego clienta gry.

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...