Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Odpalanie Neverwinter

AlcoholicHero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chodzi o to, że Neverwinter jeszcze wczoraj mi śmigało, a dzisiaj taki psikus :

Najpierw wyskakuje to okienko i oczywiście biorę "Tak"

75869300736767014588.png

A potem jak już się wszystko zrobi, to biorę "Graj" i wyskakuje to

29275861792439440796.jpg

Oczywiście wszystkie wymagania spełniam, bo jak wcześniej pisałem - wczoraj jeszcze działał, przedwczoraj też i dopiero dzisiaj takie coś się dzieje.

Może ktoś miał podobny problem i udało mu się go rozwiązać?

Opublikowano

miałem podobnie tylko ze ten 1 screen mi nie wyskakiwał tylko drugi sformatowałem kompa i wszystkie stery posćiągałem i git ,

uaktualnij sterowniki ? może pomoże

Opublikowano

miałem podobnie tylko ze ten 1 screen mi nie wyskakiwał tylko drugi sformatowałem kompa i wszystkie stery posćiągałem i git ,

uaktualnij sterowniki ? może pomoże

Oj no bez przesady .. Wczoraj jeszcze działało.. Wydaje mi się, że dali jakąś aktualizację czy coś. Sterowniki mam zaktualizowane, komp był 2 tyg temu formatowany.

Opublikowano

Ja tam nic nie musiałem aktualizować, więc wątpię by to była wina jakiejś aktualizacji.
Wydaje mi się, że rozwiązaniem problemu będzie ponowna intalacja gry, gdyż mogło zajść tak, że coś pliki Ci się uszkodziły. ;3

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ponowna instalacja gry nic nie dała, ale sam znalazłem rozwiązanie - było to przywrócenie systemu do sprzed tygodnia. Wszystko już śmiga. Dzięki wszystkim za pomoc, do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...