Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Client]Problem z Clientem

verdo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z serwerem MU Online. Pracuje nad nim z kolegą z zagranicy. Serwer stoi ale jest problem z clientem mianowicie serwer jest "ON" ale client się nie odpala. Chodzi o to że kiedy go odpalam to wywala "DC". Myślimy z kolegą że to sprawa z IP ale dokładnie nie wiem co i jak. Mogłby ktoś się odezwać i dać kilka porad ewentualnie coś pomóc?

Tak to określa mój kolega:

"something wrong with ips or where i need to put public ip type it where i need to put public ip and where i need to put ip4 adress and wich ports must be opened and wich ip i must conect to server."

Jeśli ktoś wie jak to ma być proszę o kontakt.

Po więcej informacji proszę pisać to będę wstawiał na bieżąco.

#EDIT:

IP zostało poprawione no i w końcu nie dostaje od razu DC po uruchomieniu clienta ale zaraz po tym jak próbuję się połączyć z serwerem. Kompletnie nie wiem co zrobić. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam . postanowiłem rozwiązać wasz problem , problem polega na tym ze trzeba odblokowac porty które uzywaja pliki napisz na pw dokladnie co sie dzieje czy dc wyskakuje odrazu czy po wybraniu paska serwera . sprawdzcie tez serial i versije moze tez byc to spowodowane jakims anty virusem jezeli macie włączoego i prosze tez zwrócic uwage czy jest włączona zapora systemu windows wiecej info podam na pw . pozdrawiam

witam . po dokladnym rozpoznaniem sprawy wiem co dolega twojemu serwerowi . Proszę sobie zmienic serial i versije w mainie na takie jakie w plikach serwerowych :)

More Power MuOnline

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...