Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dach straży pożarnej

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to się nie da. Kiedyś można było jakoś zbugować i skakać po powietrzu, ale to było w alfie. Ale spróbować możesz:

1.Stań z tyłu budynku straży lewym bokiem do ściany.

2.Trzymaj cały czas przycisk "A" i mashuj spację.

Można było przy tym zabić się, nie wiem czy usunęli ten błąd, bo dość długo nie grałem.

Opublikowano

Z tego co wiem to się nie da. Kiedyś można było jakoś zbugować i skakać po powietrzu, ale to było w alfie. Ale spróbować możesz:

1.Stań z tyłu budynku straży lewym bokiem do ściany.

2.Trzymaj cały czas przycisk "A" i mashuj spację.

Można było przy tym zabić się, nie wiem czy usunęli ten błąd, bo dość długo nie grałem.

Na pewno jakoś się da, bo i w Clearview i w Smallville ciągle są ludzie na dachu straży pożarnej.

Opublikowano

Hmm.. A drabiny tam czasem jakiejś nie ma? Ew. samochód czy kartony na jakieś można wbić?

Może na hackach jadą. To się chyba VipHack nazywa albo EliteHack.

Opublikowano

To nie mam pojęcia. Jedyne co mi na myśl przychodzi to właśnie bug, albo jakieś śmietniki itd.

Opublikowano

Możę jest taki bug jak na wbicie na sklep w campos city. Biegasz tak jakoś przy ścianie w tą i spowrotem starając się skakać. A jak nie to cheat

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Możę jest taki bug jak na wbicie na sklep w campos city. Biegasz tak jakoś przy ścianie w tą i spowrotem starając się skakać. A jak nie to cheat

Tak jak mówiłem. W ALFIE i chyba w BECIE jeszcze był ten bug ze strażą, ale wątpię, żeby nadal był.

Co do cheat'a to ostatnio po patchu zmniejszyła się ilość cheaterów, bo te darmowe już nie działają i mało jest osób z płatnymi.

Opublikowano

da się wejść w banalny sposób wystarczy wiedzieć gdzie postawić barykady i rioty i bez problemu się wskoczy , ja tak robię ze strażą pożarną,apteką,posterunkiem i kilka jeszcze jest fajnych domków gdzie można przy campić :D

Opublikowano

da się wejść w banalny sposób wystarczy wiedzieć gdzie postawić barykady i rioty i bez problemu się wskoczy , ja tak robię ze strażą pożarną,apteką,posterunkiem i kilka jeszcze jest fajnych domków gdzie można przy campić :D

Przecież czaka już to powiedział...

I pytał czy jest sposób bez tego.

Opublikowano

Przecież czaka już to powiedział...

I pytał czy jest sposób bez tego.

Na pewno jakoś sie da wejść bo ja umiem wejść na dach marketu i sklepu :) W smallville da sie jakby wskoczyć na mor obok straży pożarnej który łączy do straży i w kącie jak sie skacze sie skacze do góry ale jest przeszkoda i dlatego można tylko na mur.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...