Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PistoletOrazNemezis

PCetor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moje pierwsze pytanie to : Który pistolet jest najlepsza dla Szturma , Medyka oraz Snajpera ??

I drugie pytanie : Warto teraz kupić Nemezis dla Szturma do L85A2 i Nemezis dla Medyka do QBB - 95 ????

Opublikowano

Najlepszy pistolet to MP 443 Elite lub M1911 Elite i tak opłaca się kupić nemesis bo mogą znowu ją wycofać na dłuuugi czas a więc bierz śmiało :D

Opublikowano

1 Pistolet MP-443 elite albo M1911 Elite

2Tak, opłaca się, L85 z Nemesis prawie nie ma odrzutu a że mogą ją w każdej chwili wycofać na czas nieokreślony to tak: warto

LOL

Opublikowano

Polecam nemesiske do qbb-95, bez niej na 40 metrów bezwarunkowo po 1 kulce, a tu do 70 jedziesz z pół auto (po 2-3 kulki)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Pistolet dla snajpera do na większe mapy mp 443 elite lub m1191 elite na mniejszą do gry agresywnej to scattergun, medyk deagle lub rex, szturm tak jak dla snajpera.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

1. Jak chcesz kupić jakąś broń to lecisz do sklepy po Pay Safe Card, kupujesz.Wbijasz na bf wybierasz Pay Safe Card i kupujesz funds + 93R :)

2. Nemezis NIC nie daje tylko w kilku broniach a tak to najlepsza kolba do red dot ;) Osobiście w l85 mam nemezis i w qbb też :)

Opublikowano

Pistolet dla snajpera do na większe mapy mp 443 elite lub m1191 elite na

mniejszą do gry agresywnej to scattergun, medyk deagle lub rex, szturm

tak jak dla snajpera.

Nie, nie, jeszcze raz nie. Medyk potrzebuje najszybszej broni podręcznej ze względu na najdłuższy czas reloadu oraz przycelowania. Dlatego najlepiej sprawdzi się któraś Mka Elite. Nad Rexem może się zastanawiać szturm, bo ma mniejszy dmg broni głównej.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie, nie, jeszcze raz nie. Medyk potrzebuje najszybszej broni podręcznej ze względu na najdłuższy czas reloadu oraz przycelowania. Dlatego najlepiej sprawdzi się któraś Mka Elite. Nad Rexem może się zastanawiać szturm, bo ma mniejszy dmg broni głównej.

Tak zgadzam się, bo ja na szturmie mam famasa i do tego Rex. Możesz wziąść pistolet elite np. m1911 elite lub mp1344 elite.

Opublikowano

W sumie też zależy jakie ammo masz w broni na medyku ja mam 4 rzędowe w mg36 czy też qbb no i jest bardzo dużo naboi chyba 120 w mg a qbb nie pamiętam i dla mnie lepszy jest deagle. Chyba że się wywala ammo w niebo, ziemię albo budynki :rolleyes:

Opublikowano

Pistolet na medyka jest potrzebny w dwóch wypadkach:

kiedy wiesz, że ktoś wszedł np za ścianę a ty chcesz go ubić, i wtedy przydatny jest pistolet pokroju rex, jak umiesz walić heady z bliska to nawet ze zwykłym mp-433 walicz 55 w heada i u mnie się to sprawdza.

kiedy skończy sie ammo w karabinie, a uwieżcie mi, że mimo, że tak duzo to i tak się szybko kończy (nie, nie wale w niebo i w ziemię), i wtedy przydatna jest broń typu p226, deagle czy od biedy elite mp,m1911

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

A trzeci przypadek, kiedy przeładowujesz i ktoś wyskoczy zza rogu? Wyjmowanie Deagla zajmie tyle, co sam reload.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A trzeci przypadek, kiedy przeładowujesz i ktoś wyskoczy zza rogu? Wyjmowanie Deagla zajmie tyle, co sam reload.

No deagla szybciej wyciągniesz. Ale można też scatterguna zabrać - szybko go wyciągniesz i kopyto też ma.

Opublikowano

A inny przypadek, główna się przeładowuje, wiadome, trwa to u medyka bardzo długo.

I nagle wyskakuje 1 przeciwnik, bierzesz scatterguna, ubijasz go i nagle wychodzi następny wróg, wtedy pozostaje chyba jedynie nóż bo i główna się przeładowuje jak i scattergun :D

Najlepiej to brać MP-443 elite albo M1911 Elite, według mnie lepiej wziąć coś co w 100% będzie się sprawdzało a nie zmarnować fundsy na jakiś dziwny pistolet to zamiast spełniać swoją rolę będzie wkur*iał ;D

LOL

Opublikowano

Jak wyskoczy drugi to w większości sytuacji nie masz szans. Ze scattera zdarzało mi się ubić dwóch jednym strzałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...