Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry na słabego kompa

MrEmicon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jak w temacie napisane szukam gier na słabe kompy. Mogą być RPG, Survival albo MMO coś w stylu Stranded 2 lub Cube World (niestety narazie zamknięte alfa dlatego nie ma pirackiej xD). Piszcie tu wszystkie gry na słabe kompy ze słabą grafą lub żeby po prostu nie lagowały na moim jak i na innych starożytnych kompach :P

Z góry dzięki!!!

Opublikowano

Wyszła nowa gra - UnEpic. Wciąga jak odkurzacz, a i wymagania malutkie.

Opublikowano

Karta graficzna:

NVIDIA GeForce 7025 /NVIDIA nForce 630a

Komputer:

Wieloprocesorowy komputer PC z interfejsem ACPI

Procesory:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800 +

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800 +

Czy coś jeszcze mam pokazać, bo tak dokładniej to nieznam się na sprzętach komputera tylko na znacznej większości gier w które grałem xD?

P.S. Gra może być podobna również do Timber And Stone :P

Opublikowano

Ramy możesz podać co najwyżej.

@top

Z RPG TPP to:

Arx Fatalis,

Ultima Underworld,

Oblivion.

/\ To są cRPG, wciągają.

Opublikowano

2.01 GHz 896 MB RAM

@up

Co do tych gier Ultima Uderworld całkiem fajne lecz nie dla mnie, Arx Fatalis spodobało mi się i zastanowie się nadm ściągnięciem (pewien youtuber powiedział że jest niesamowity system czarowania i to mnie zachęciło :D), a w Oblivion to ja grałem przeszedłem z 5 razy i nawet 1 raz bawiłem sie na kodach i z magii palec góry 7 czy 8 ludziki latają ja ptaki jeśli się dobrze trafia pod dobrym kątem xD.

Więc raczej Arx Fatalis i Like dla cb leci :P

Opublikowano

2.01 GHz 896 MB RAM

@up

Co do tych gier Ultima Uderworld całkiem fajne lecz nie dla mnie, Arx Fatalis spodobało mi się i zastanowie się nadm ściągnięciem (pewien youtuber powiedział że jest niesamowity system czarowania i to mnie zachęciło :D), a w Oblivion to ja grałem przeszedłem z 5 razy i nawet 1 raz bawiłem sie na kodach i z magii palec góry 7 czy 8 ludziki latają ja ptaki jeśli się dobrze trafia pod dobrym kątem xD.

Więc raczej Arx Fatalis i Like dla cb leci :P

Niech zgadnę? Ragnar? ;>

Sprawdź też UnEpic, też fajne (2D).

Opublikowano

Możesz spróbować też Dark messiah of might and magic, nie gwarantuję że zadziała ale spróbować nie zaszkodzi ;). Najlepiej sprawdź tu

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Temat rozwiązany, nie zauważyłeś?

Raczej można już zamknąć.

///Można zamknąć jedynie, gry autor tematu napisze, że temat do zamknięcia (w temacie, PW, raport).

///Proszę nie pisać takich postów

/peter711

Opublikowano

@up W terrarię grałem przez jakieś 2 tygodnie z modem N terraria xD

@Topic można już zamknąć :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...