Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] play

tapne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam małe pytanie, o co w tym chodzi ?

Mam sieć play i abo 39 zł.
- 24 zł do play nielimitowane

- 10 zł pakiet 200 minut do innych sieci

- 5 zł pakiet 250 sms do innych sieci

jeżeli zadzwonię pod *101# wyskakuje mi taki komunikat:
"Bieżące saldo niezapłaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem wynosi -54zł-"

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym komunikatem ?

(umowa podpisana przedwczoraj, karta używana od wczoraj, wysłane dosłownie parę sms)

dodam że jakaś tam 1 aktywacja kosztuję 49 zł ale nie wiem o co kaman z tą aktywacją.

Opublikowano

To ja ,żeby nie robić niepotrzebnego spamu zapytam czemu jak mam w T-mobile ,to zaraz po doładowaniu za np 50 zł , nastepnego dnia (nigdzie nei dzwonie ,nie pisze smsow , ani nic) mam już tylko 40 zł i za każde sprawdzenie stanu kotna pobiera mi 50 gr?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

To ja ,żeby nie robić niepotrzebnego spamu zapytam czemu jak mam w T-mobile ,to zaraz po doładowaniu za np 50 zł , nastepnego dnia (nigdzie nei dzwonie ,nie pisze smsow , ani nic) mam już tylko 40 zł i za każde sprawdzenie stanu kotna pobiera mi 50 gr?

masz włączony transfer danych albo jakieś smsy premium z ankiet?

Mam małe pytanie, o co w tym chodzi ?

Mam sieć play i abo 39 zł.

- 24 zł do play nielimitowane

- 10 zł pakiet 200 minut do innych sieci

- 5 zł pakiet 250 sms do innych sieci

jeżeli zadzwonię pod *101# wyskakuje mi taki komunikat:

"Bieżące saldo niezapłaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem wynosi -54zł-"

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym komunikatem ?

(umowa podpisana przedwczoraj, karta używana od wczoraj, wysłane dosłownie parę sms)

dodam że jakaś tam 1 aktywacja kosztuję 49 zł ale nie wiem o co kaman z tą aktywacją.

Zadzwoń do biura obsługi klienta, a nie piszesz na forum. Poza tym napisz trochę jaśniej.

Opublikowano

@up

Jedyne co mam aktywowane to podwojenie doładowania.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

miałem jakiś zjebany internet włączony -.-, a teraz malutkie pytanie i close czy aktywacja wlicza się do tego salda ?

Opublikowano

Tak. Mój brat nie mógł wysłać sms np. na chomikuj,boby musiał płacić. A poszedł do orange, podpisal papier i nie płaci.

Opublikowano

@up według mnie orange to szajs :) ja mam opłacalne pakiety + nielimitowane sms/minuty do play :)

//close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...