Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać uprawnienia do pluginu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tabliczki z kitami to myśle że fajnie by było zrobić w essentials i potem dać uprawnienia

- essentials.signs.use.kit

zamiast na końcu kit trzeba podać nazwe, czyli np. wojownik, należy pamiętać żeby przedtem w configu tego pluginu ustawić co ma być w tym kicie

Lajk ; )

Opublikowano

Edytuj source code.

@Down

Nie mam całkowitego pojęcia za co zgłosiłeś, pytałeś się jak zrobić permissionsy do pluginu więc Ci odpowiedziałem abyś edytował source, loll.

Opublikowano

Edytuj source code.

Zgłoszone.

tabliczki z kitami to myśle że fajnie by było zrobić w essentials i potem dać uprawnienia

- essentials.signs.use.kit

zamiast na końcu kit trzeba podać nazwe, czyli np. wojownik, należy pamiętać żeby przedtem w configu tego pluginu ustawić co ma być w tym kicie

Dziękuje, myślę że tak będzie najlepiej zupełnie o tym nie pomyślałem :)

Dziękuje jeszcze raz. Do zamknięcia.

Albo i nie.

To musi być tak zrobione aby gracz mógł użyć tylko jednej tabliczki, a tak będzie mógł kliknąć wszystkie.

Edytuj source code.

@Down

Nie mam całkowitego pojęcia za co zgłosiłeś, pytałeś się jak zrobić permissionsy do pluginu więc Ci odpowiedziałem abyś edytował source, loll.

Aż takim ułomem nie jestem, pytam jak to zrobić w szczegółach bo nigdy wcześniej tego nie robiłem. Kod potrafię otworzyć, ale doczynienia z javą nie miałem.

Opublikowano

1.Nie podałeś dokładnego problemu(opis)-Nie dostaniesz dokładnego wyjaśnienia.
Zdekompiluj sobie ten plugin >>> Poszukaj NA LOGIKE (Tak,nie musisz mieć wiedzy programistycznej,wystarczy trochę mózgu!) kilku linijek kodu >>> Dodaj własne >>> Zapisz. >>> GOTOWE! ;D
Innej opcji nie ma. Jeśli chcesz się bawić w dodawanie opcji do gotowych plug to ogarnij podstawy javy,przydadzą się.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...