Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry survive z multiplayerem za free

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Szukam jakiejśc fajnej gry typu DayZ/WarZ z multi ,ale w który można pograć za darmo :D

Prosze o nazwy i jak możecie adresy :D

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

A gdzie moge sie zarejestrować i ją pobrac?

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Coś jeszcze czy tylko to :D?

Opublikowano

96%

Zaraz przetestujemy

Opublikowano

Nie ma żadnej gry survival za darmo po za DeadZ, jeśli nie chcesz pieniędzy wydawać możesz grać na pirackich serwerach np. L4D2.

Opublikowano

Dobre mmo zombie survival to jest tylko DeadZ - scrackowane Infestation: Survivor Stories.

Polecam, sam gra jest zabawa. Dosłownie warz, tylko są pojazdy. Niczego innego poważniejszego nie znajdziesz za fraje

Opublikowano

Zainstalowałem to ( z 11h sie instalowało ) i tera jak chce dać wyszukiwarke serverów lub quick join to nic nie znajduje.. Tylko ja tak mam?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Combat arms/CS.16 (Specjlane serwery)/ COD

Minecraft/Terraria / Metin2

Doebaeś..

P.S. te DeadZ już nie działa od kilku dni, wyskakuje mi że nieznalazło serverów i jakiś "code-8" wth?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej, warframe to świetna gra z super grafiką i w dodatku jest F2P tak więc w nią sobie pyknij ^^]

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

walnę mały offtop , należy pamiętać , że niedługo (rok? xD) wychodzi DayZ jako gra, nie mod :D

prawdopodobnie niedługo będzie closed beta... ;)

A co do topicu , przeglądarkowe SAS Zombie assault jest dość fajne + jest na adnroida :P

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...