Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Gamersfirst

damianos820

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na początku było k2 czy jakoś tak xD

Nie sadze ze Gamersfirst zechce odkupić WR .... bo gdyby wiązali z WarRocikiem jakieś plany to raczej by go nie sprzedawali ;)

ale to tylko moja opinia a takich oficjalnych info raczej nie ma ;)

Przenoszę do głównego

Opublikowano

Z tego co ja kojarzę na samym początku było K2 Execution. Gamersfirst jak dla mnie to bylo moneyfirst gamerslast, ale jak kto woli. Zmiany są na lepsze według mnie.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

GamersFirst chciał się już na siłę pozbyć War Rock'a, bo nie mieli na niego dużego budżetu bo na nim po prostu nie zarabiali.

War Rock stał w miejscu, więc wątpię, żeby teraz odkupili a na pewno drożej.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

na początku było k2 czy jakoś tak xD

Nie sadze ze Gamersfirst zechce odkupić WR .... bo gdyby wiązali z WarRocikiem jakieś plany to raczej by go nie sprzedawali ;)

ale to tylko moja opinia a takich oficjalnych info raczej nie ma ;)

Przenoszę do głównego

Spoksik. Sora że w tym temacie ale problem z wr powrócił nie mogę go uruchomić nei moge zupdatować Warrocka. Można coś z tym zrobić ?

Opublikowano

Ależ wy jesteście niedoinformowani :D

Na początku nie było K2 Network czy G1 tylko po prostu K2 Network i tak jest do dziś, po czasie K2 zmieniło nazwę na Gamersfirst, by na jednym portalu skupić wszystkie swoje gry. To jest jedna firma tylko inna nazwa. G1 nie oddało WarRock'a tylko przegrało przetarg z Nexon'em + DE. było bardziej za zmianą, bo prowadzili w tamtym czasie współpracę z Koreańskim Nexonem, który publikował koreańską wersję gry. War Rock był głównym dochodem dla G1 więc to nie jest tak, że nie mieli na niego budżetu. Po za tym w lutym podczas afery z permanentnymi broniami (Nexon vs G1 vs DE.) prezes G1 w publciznym poście na forum G1 lobby zaproponował dla DE. powrót WarRock'a do G1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...