Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki typ serwera byś chciał/chciała?

Typ Serwera  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze by? zagra?/zagra?a?

• SkyBlock
    • PvP
    • MineZ
    • FreeBuild
    • RealLife
    • SurvivalGames
    • 4Fun(SG,Paintball,Parkoury itp, wszystkie minigry w 1!)
    • Parkour

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Proszę nie pisać survival lub hardcore ponieważ mamy plan zrobić ale poszukujemy jeszcze propozycji na inne serwery.

Jeśli twojej propozycji nie ma w ankiecie to napisz w komentarzu :)

Na serwerze będzie mogło być nawet do 500 slotów.

Opublikowano

Serwer 4FuN (ewentualnie FB+4fun) czyli elementy freebuilda (jakieś działki czy coś) oraz 4fun'a czyli SG, Spleef, Paintball, Bomberman etc. Fajnie się na takich serwerach gra dla rozrywki, ale 500 slotów to wątpie czy by się opłacało, chyba, że nieźle byś go zareklamował :)

Opublikowano

up.

ja napisalem ile uciagnie slotow poniewaz jak kiedys robilem ankiety to ludzie ppytali ile slotow moze byc max wiec zaoszczedzilem spamu ;-)

Opublikowano

Oddałem swój skromny głos na RealLife - jeśli umiałbyś go dobrze zrobić, czaty globalne dla super-vip, adm, czaty na odległość np 10 metrów, krzyki i takie tam byłoby świetnie. =)

Opublikowano

dziiekuje za opinie, oczywiscie dalo by sie takie cos zrobic jednak oczekuje az bedzie wiecej glosow zanim zaczniemy z budowa jakiego kkolwiek serwera :-)

@down

zaglosuj w ankiecie ;-)

Opublikowano

MineZ - bardzo ciekawe i innowacyjny pomysł, lecz zrób oczywiście non-premium.

MiniGry - byłaby naprawdę super zabawa.

Weź, któryś z tych 2 typów.

Mój głos oddaję na: MineZ.

Opublikowano

Wydaje mi się, że MineZ było by ciekawe zważywszy na to, że nie wiele jest takich serwerów w Polsce. Jeżeli serwer by wystartował mógł byś go urozmaicić np. gracz tygodnia tzn. gracz który zabije najwięcej graczy otrzymywał by rangę Mistrz na tydzień itd.

Opublikowano

Również jestem za 'MineZ', bardzo ciekawy tryb gry, tylko żeby było to ciekawe, na początku jakiegoś drewniaka, potem zbieramy kase mamy mieczyki diaxowe i eq, a na końcu możesz dodać że mamy broń ;)

Opublikowano

Wytłumacz nam o co chodzi w reallife ;)

z tego co rozmumiem prawdziwe życie tak ?

czyli o co chodzi :P

Tak, firmy, hotele, sklepu, samochody(plugin), wsie, zaczyna się od zwyklego gracza w miescie, tam mozna kupic sobie pierwsze mieszkanie w hotelu a pozniej wybudować dom na wsi poza miastem, wykupić domek w mieście/mieszkanie lub założyć firmę ;)

Opublikowano

Najlepszy serwer MineZ. Dlaczego ? Po pierwsze jest bardzo mało polskich serwerów MineZ. Po drugie to dosyć nowy typ serwerów MC, więc nowi gracze chętnie by na nim grali. Po trzecie można zawierać sojusze z kolegami na skype itp.

Spokój wewnęterzny to klucz do poprawnego korzystania z internetu.

EUNE%20Buster_eune_238_1_logo.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja bym chcial Wojny gildi bo ich jest malo na 1.6.2 a jak sa to20 slotow -.- ale zaglosowalem na MineZ ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...