Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da sie to jakoś sprawdzić ?- pytanie do twórców OTSów

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Gram na pewnym serverze i mam mase rar itemów (jako jedna z nielicznych osób na serverze) - nie chce ich sprzedawać ,bo mi ich szkoda.

Zastanawiałem się czy jakbym opróżnił swój domek -sprzedał itemy typu rh dsm dragon slayery crown sety its ,a do dp schował sobie takie rary jak mms(jest to server rpg gdzie najwyższy lvl to 100 - ja mam top 4 i mam 80) , to czy gm mógłby to jakoś sprawdzić.

Co sprawdzić?

Czy może sprawdzić czy to sprzedałem , oraz czy może sprawdzić co mam w dp - ewentualnie ,czy może sprawdzić czy przerzuciłem coś na inną postać(na innym koncie).

Co mi to da?

Być może dostane zwrot hajsu lub itemku jeżeli uda sie wmówić gmowi ,że to bug servera :D

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

A jeżeli przeniose to na inna postac ,a reszte srpzedam to bedzie widac?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Trade Logow nie ma w bazie danych wiec nie będzie nic wiadomo, ale jeśli sprawdzi wszystkie twoje postacie z tego samego ip i zobaczy co masz w depo to znajdzie tak i tak.

edit: wiem jak możesz to zrobić, ściągnij VPN'a odpal go i załóż drugie konto i na nie sobie daj mms'a (najlepiej parcelem). Wyłącz VPN'a i zalogoj na własne i napisz ze ci zniknął : )

Opublikowano

Ale ty rozumujesz...

Wiesz gm nie będzie wiedział co z tym zrobiłeś... możesz to przełożyć na inną postać,sprzedać (skąd będzie wiedział czy to sprzedałeś czy np: dałeś koledze ?)

Chyba, że gm wchodzi na allegro, sprawdza twój adres i cie namierza (co niektórzy potrafią), ale wątpie w to

(A jeśli wmówisz chcesz wmówić, że to bug serwera to wyrzuć to na ziemie na zmiane 10 postaciami, potem powysyłaj parcelami, poprzekładaj na trade i bedzie ok)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...