Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monk ! Rodzaj Broni !

maniakhks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie gram monkiem mam dopiero 45 lvl i nie wiem z czym biegac do konca gry najlepiej czy z bronia nareczna + tarcza czy dwie bronie nareczne czy z czyms 2 recznym ;] tak samo w eq na jakie bony najlepej patrzec przy kupnie eq na 60 lvl ;)

Prosze o odpowiedzi od graczy doswiadczonych ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam takie pytanie gram monkiem mam dopiero 45 lvl i nie wiem z czym biegac do konca gry najlepiej czy z bronia nareczna + tarcza czy dwie bronie nareczne czy z czyms 2 recznym ;] tak samo w eq na jakie bony najlepej patrzec przy kupnie eq na 60 lvl ;)

Prosze o odpowiedzi od graczy doswiadczonych ;]

Najlepiej isc na 2x 1h

przy wyborze broni patrz na , kradziez zycia ( ls ) , lub punkty zycia przy trafieniu( loh ) , obrazenia od trafien krytycznych + sox , add jak fundzusz pozwala dex + vita

jezeli chodzi o sam build to zalezy jakie mp itp , jezeli idziesz na 2h to bardzo fajnie sprawdza sie build pod porywistą szarże ( male mp najlepiej 0-1 )

Opublikowano

ale mi chodzi o to zeby ktos powiedzial z czym najlepiej biegac bo tam pisza wady i zalety ;/

ja dopiero mam 45 poziom xD wiec dopiero na 60 na inferno bede zmienial mp narazie nie dal bym rady na mp2 mam tylko 900 k pieniazkow ;D

Chce zeby mi ktos podal podstawowe bony w eq pomijajac zrecznosc i witalnosc bo to wiem ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...