Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki By Niesmialy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maja nawalone duzo itemow.. , lepsze sa wdl mnie pliki Kociola..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Wiadomo że czyste najlepsze, chociaż moje początki zaczynały się między innymi na plikach nieśmiałego, ja je polecam, nie mam do nich nic, poza zbugowanym dropem yang (Gdzie, w itemproto musisz zmienić id yang aby dropiły), i pelerynkami które się bugują pod względem cen u npc. Ale wszystko jest do naprawienia.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Jak zaczynasz z plikami 1 raz to weż sobie raina póżniej jak mniej wiecej bedziesz widzial co i jak przesiądz się na vipfiles jerrego jak je ogarniesz możesz zacząć od nieśmiałego i nauczyc sie naprawiać podstawowe i ąłtwe błędy,bugi potem jak all ogarniesz przesiadz sie na pliki kociola lub terenza i ogarnij jak wgrywać mapy i dungeony...

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

@up

Nie opłaca mu się zaczynać od raina, z tego względu że prawie nic co będzie chciał nie będzie mu działać, bo te pliki są stare jak świat.

74f31dbf1675f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...