Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Upić Się Małą Ilością Alkocholu!

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z medycznego punktu widzenia upojenie następuje poprzez dostanie się alkoholu do krwi więc najlepiej go pić przez najbardziej ukrwione części ciała. Dobrze ukrwionym i w miarę dostępnym miejscem jest nasz odbyt. Sposób jest prosty macamy watę w alkoholu idziemy do kibla ( no chyba że chcesz to robić przy kolegach) wkładamy go sobie w zadek czekamy czekamy czekamy.Nic nas nie piecze możemy pić ile wlezie. Rzygać też zbytnio nie będziecie. Bania małym kosztem może na początku będzie to dla was obrzydliwe, ale szybko się do tego przekonacie. Jedną flaszką może nie nawalić 20osób

Znalezione w necie :}

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Czego to ludzie nie wymyślą... :lol:. Btw. niech ktoś spróbuje. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jakoś nie mam ochoty wkładać sobie waty w dupe xD

Opublikowano

widziałem, było na darkłarezie xD.

To jak panowie, próbujemy xD?

@Down

Fill tha powa O_O!

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Pijac nie chodzi o to zeby sie upic... .

Dla niektórych właśnie o to chodzi. " ide się najebać. " ;s

@Saltaz

buahaha dojebany ten kotek w sygnie. xD

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

dla tych co lubią się najebać polecam saunę i polewanie kamieni wódką - oj najebie się tam tyle osób ile wejdzie - uwaga dobrze mieć kogoś trzeźwego na zewnątrz by pomógł wyjść!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Ta albo jak zrobić żeby jedna lufa jebła tak mocno jak 2-3 ;] - zrobić wiadro i to jest prawdziwe a waciki w dupie i ludzie którzy to stosują... (...)

2006-2010

Opublikowano

gdzieś czytałem ze takim sposobem "odbytowym" pili majowie (albo inkowie) ....... już wiem czemu upadły ich cywilizacje

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

... wole kupić 0,7 i naj*bać się jak normalny człowiek ...

No nie mów że nie pociąga Cię myśl o wsadzaniu sobie wacika w tyłek...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

steve o probowal tego tricku w jackassie : )

Ja wam polecam sposob na studenta :D Trzymaja cie za nogi, glowa w dol. Rurka do buzi z drugiej strony lejek przez ktory leja ci browara. :D

Szczerze to nigdy nie mialem okazji sprobowac ale podobno dobry sposob na szybka banie : D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

mam rozumiec ze mozna po kryjomu wlozyc sobie wate w dupe i pokazac kolegom kto jest najlepszy ????

moim zdaniem to jest tzw. doping xD

Opublikowano

Jak uzbierzecie dla mnie na pre paida do wowa to nagram filmik i wrzuce na MPC forum.

Wtedy bedziecie w 100% pewni czy to dziala czy nie.

:lol:

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Chcecie, żeby was mocno siekło? Wypijcie trochę na jak jest duża tempertaura, a słońce grzeje, że szok to jak was sieknie to masakra. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...