Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lyssa online

anza464363

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, widze na epvp 4 dni temu ruszył server lyssa z tego co sie orietuje to był polski projekt ktos cos wie jak to jest teraz ? prezentacje maja tam fajna tylko strony niemozna odpalic bo jest ochrona przed antywirusem czy cos w tym stylu. Jeslii ktos moze to zrobicie prezentacje na ten temat

Edge-1.png
Opublikowano

To nie jest ten serwer, który kiedyś istniał. Gościu akurat sobie podrobił Lyssę i tyle. Mnie proszę w to nie mieszać.

Trochę jestem wkurzony, bo to jednak brak szacunku do naszej pracy, która została włożona w ten server, ale kij z tym.

Mam i tak swoje plany ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

A może frytki do tego?

Nie dzieki ale nieprzepadam za frytkami ... A tak serio to zrobil bym ja sam ale nie chce pomyłek w tłumaczeniu i jakis niedociagniec ze to zle tamto zle a wiem ze jest pare osob ktore robia naprawde dobre tematy i wszystko ładnie jest jak trzeba.

Hmm szkoda ze sie podszywa bo Lyssa była jak dla mnie dobrym serverem. No ale nic, jesli robisz cos innego (server) to jesli mi cap bedzie odpowiadac to napewno zawitam mimo tego ze juz skonczyłem z silkiem i gram raz na tydzien/misiac :P

Edge-1.png
Opublikowano

Jako były [GM] na lyssa dołączam się do opinie AceBoya. Ktoś nie ma szacunku do pracy jaką ktoś włożył w powstanie serwera, więc ja jak i również więcej osób było z tego powodu zdenerwowanych. Po prostu ktoś na łatwiznę poszedł - dostałem też spam na FB ( Bo jestem administratorem fanpage ) więc oczywiście osobę zablokowałem i usunąłem. No cóż nazwa oczywiście jak widać jest dozwolona , ale jeżeli myślą że to przyciągnie graczy i zrobię to co kiedyś my mieliśmy na serwerze to się chłopaki rozczarują :) Więc osobiście uważam to za porażkę z ich strony ale to czas pokaże.

True love survives all

Opublikowano

Hmm a mozna wiedziec czy planujecie jakis server ;p ? bo ace napisal ze ma swoje plany ale nie wiem czego to sie miało tyczyc tak do konca ;P. Jesli nie chcecie nic mowic to niebyło tematu :P

Edge-1.png
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo Ace coś tam będzie klepał, ale nie ma co się nastawiać na szybki start.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...