Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin?

Roski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o macierzysty Mt2 Czyli koreański przetłumacz sobie przez chroma a ze można zalogować się to widziałem ;]

Opublikowano

teraz przetłumaczyłem, i piszą coś o zwrocie monet tym, którzy nie zdążyli nic kupić do gry.. możliwe, że coś się dzieje :P

69sf.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to juz jakis czas temu padl pierwotny metek.

No ale to moze tylko plotki ^^

@up

DDos to zadzialaja na privy, tu maja takie zabezpieczenia ze im moga wiesz co...

x

Opublikowano

Nie padł i raczej nie powinien paść.

To są jakieś prace konserwacyjne na stronie ew. jakieś problemy techniczne i to tyle ;)

93988298266825447943.png

Opublikowano

Udzielają się pseudo znachorzy , serwer padł kilka miesięcy temu. To wszystkow wina pirackich prywatnych serwerów, których właścicieli nie można nazwac inaczej niż złodziejami. Jeśli YMIR (WEBZEN) nic nie zrobi z privami inne globale podzielą los metin2.co.kr.

Opublikowano

Nie padł i raczej nie powinien paść.

To są jakieś prace konserwacyjne na stronie ew. jakieś problemy techniczne i to tyle ;)

Ta, problemy techniczne...

Serwer po prostu padł, te info co jest na stronie wisi tam już ponad miech spokojnie.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...