Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Konkurs - najlepszy poradnik z gry NW.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jeżeli nie bd przynajmniej 5 uczestników konkurs się nie odbędzie tak?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Mam pytanie czy jeżeli nie bd przynajmniej 5 uczestników konkurs się nie odbędzie tak?

Spokojnie jest dużo czasu, ktoś na pewno przez ten czas weźmie jeszcze udział w konkursie.

Opublikowano

Na co bardziej będziecie zwracać uwagę, obszerność poradnika czy przydatność? :>

Liczy się jakoś, a nie ilość. ;-) Wiadomo, że lepszy krótszy, a bardziej pomocny poradnik, aniżeli długi i bezsensowny.

Tak. Dlatego jest dość długi termin składania prac, ponieważ dział jest nowy i rozumiem też, że nie każdy zna grę na tyle, aby napisać coś dobrego. ;-) Jednak myślę, że bez problemu znajdzie się te 5 osób i będzie z czego wybierać.

Opublikowano

A czy osoby oceniające nadesłane prace mają jakiekolwiek pojęcie o grze? Wydaje mi się że przynajmniej to minimum wiedzy jest potrzebne aby ocenić który poradnik jest bardziej potrzebny oraz czy zawarte w nim informacje nie mijają się z prawdą.

76561198001815076.png
Opublikowano

A czy osoby oceniające nadesłane prace mają jakiekolwiek pojęcie o grze? Wydaje mi się że przynajmniej to minimum wiedzy jest potrzebne aby ocenić który poradnik jest bardziej potrzebny oraz czy zawarte w nim informacje nie mijają się z prawdą.

Nie martw się. Nikt nie będzie oceniał prac w ciemno 'bo są ładne'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...