Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uczyć się?

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello. Chce byc informatykiem. Czy już teraz mogę zacząć sie uczyć pisać w c++? W notatniku ogarniam program z menu i kolorami. Do tej pory z c++ pisałem podstawowa komende i już wir (mój błąd).

Opublikowano

No to mówie, że chce? Ale i tak gówno teraz w gim zrobie na infie. Będziemy pisać www w notatniku, przynajmniej jedna dobra rzecz z infy.

Opublikowano

Ściągaj Microsoft Visual C++ 2008/2010 i lecisz.

Poucz się z cppox lub "Symfonii C++" czy też książki "Od Zera do gier kodera".
Nim pójdziesz do technikum to już będziesz obryty :)

Opublikowano

Ściągaj Microsoft Visual C++ 2008/2010 i lecisz.

Poucz się z cppox lub "Symfonii C++" czy też książki "Od Zera do gier kodera".

Nim pójdziesz do technikum to już będziesz obryty :)

Nie chce visual c++. Potrzebny framework 4, a niektore gry go nie obsługują. Ja mam code bricks.

Opublikowano

Jasne, że tak, znajomość takiego języka to duża przyszłość. Zawsze to nawet jakiś prestiż, że znasz jakiś język i przydatne np. przy szukaniu pracy.

Opublikowano

Tak ucz się. Zdobywaj doświadczenie w tym zakresie. Chociaż moim skromnym zdaniem iść do technikum informatycznego to bezsens. Czemu ? Teraz jest bardzo dużo informatyków. Za kilka lat nie bd dla nich pracy :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Ucz się, programowanie to nie łatwa sprawa, ale przynosi duże efekty.

@up

Jeżeli się wie, co robić jako informatyk, to zarobisz więcej, niż 10 dzisiejszych informatyków na rok.

svh03y.jpg

Opublikowano

Omg. Ucz się chociażby dla siebie. Po drodze może zrobisz jakiś projekt dochodowy albo coś jakiś bot do metina xD

Zawsze się ucz praktycznych rzeczy, chociażby dla siebie.

Opublikowano

Chce byc informatykiem

Nie wystarczą tylko chęci ale i czas :) Wirus i to co ty zrobiłeś to tylko podstawy, w rzeczywistości jest to o wiele bardziej skomplikowane.

Dodam też ,że warto się uczyć bo teraz niby z czystych chęci,ale potem możesz mieć z tego niezły zarobek - a więc ucz się ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...