Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Szukam Moda

rolfik13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie istnieje jakiś mod który dodaje do gry (single player) klasy postaci typu wizard warrior itp itd oraz jakieś rasy typu krasnolud elf człowiek itp itd jeżeli tak to proszę o podanie linka do tematu w którym ten mod jest zamieszczony. Z góry Dziękuję.

PS: Jeżeli mod nie istnieje to prosił bym o podanie jakiegoś podobnego równiez ciekawego moda ;D

Opublikowano

no cos w tym stylu. Gralem w to kiedys ale nie podoba mi sie to ze nic tam nie mozna tylko wykonywac misje bo nie da sie budowac nie da sie nic rozwalac. Ja szukam moda na survival zeby mozna bylo wszystko nie musi byc mod idealny ktory daje klasy rasy itp piszukuje moda ktory doda do gry jakies nowosci typu magoczne stwory magie starodawne bronie o zbroje moze jakies wioski z wojownikami zeby bylo cos z fantasy magia oraz starozytnosc luki nowe miecze topory itp. Gdyby taki mod sie znalazl byl bym bardzo wdzieczny.

Opublikowano

wielkie dzieki za podanie mi tych modow mysle ze jezeli polacze je wszystkie to wyjdzie bardzo fajna paczka modow ktora urozmaici moja gre. Jeszcze raz wielkie dzieki i życzę milego dnia ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...