Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam

Lvek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam dopiero gre na wot.Jeżeli by ktoś pomógł na początek bym był wdzięczny

Opublikowano

nie no gre kumam poczytam poradnik zaraz ten co mi wstawili. Chodzi czy są jakieś kody darmowe czy coś na początek

Opublikowano

nie no gre kumam poczytam poradnik zaraz ten co mi wstawili. Chodzi czy są jakieś kody darmowe czy coś na początek

Kodów bonusowych nie ma, znaczy nie ma darmowych.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Co do kodów bonusowych to czasami są ale nie za darmo w jakiś gazetach a jeśli za darmo to jest jakaś strona<zaufana> i jest np 10tyś kluczy które idzie w godzinę ; D

Co to gry to jest twój wybór styl itp sam musisz się tego nauczyć a "my" możemy ci powiedzieć tylko gdzie możesz się chować. nikt nie nauczy cie grać bo każdy z nas ma tu inne techniki i taktyki :P każdy ma inny styl ;) chyba ,że poprosisz kogoś albo po oglądasz jakieś filmy z wota np. Newmulti2k wg. mnie on dość dobrze gra :D i można trochę podłapać na jego filmikach

Opublikowano

Przypominam o akcji "Zagraj z Mentorem", która może się sprawdzić (narazie jako prototyp) właśnie w takich sytuacjach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...