Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Spadek FPS po patchu

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie odczucie i jest to pewne iż od patcha mam spadki fps wchodzę do gry i gra od razu mniej płynniej zaczęła chodzić też tak macie czy tylko u mnie tak jest???

Opublikowano

mi spadła nie wiem dlaczego wcześniej lepiej mi się grało a teraz to strzelam w gościa dostaje z 8-10 kulek a i tak nie zdycha pierwszy tylko ja. nie wiem jak u was ale mi się zbyt bardzo ciężko gra teraz a i jest jakiś lag na tej nowej mapie gdy grałem QR babka już przeskoczyła przez teleport a ja byłem zombee i ją zainfekowałem co jest dziwne bo już z 0,5 s temu mi zniknęła no może 1 s temu

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

mi spadła nie wiem dlaczego wcześniej lepiej mi się grało a teraz to strzelam w gościa dostaje z 8-10 kulek a i tak nie zdycha pierwszy tylko ja. nie wiem jak u was ale mi się zbyt bardzo ciężko gra teraz a i jest jakiś lag na tej nowej mapie gdy grałem QR babka już przeskoczyła przez teleport a ja byłem zombee i ją zainfekowałem co jest dziwne bo już z 0,5 s temu mi zniknęła no może 1 s temu

Z ciekawości powiedz mi jaki masz ping. Możliwe, że rzeczywiście, to przez twojego neta. A jak z pc ? Masz dobrego? bo jak sami wiemy co nowego patcha niby trochę wymagania gry wzrastają.

9368_gold.png

Opublikowano
7/1/2013 3:20 PM GMT 24.63 Mb/s 1.49 Mb/s 36 ms

up trzymaj to na pewno nie przez ping bo w innych grach tak nie mam

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

7/1/2013 3:20 PM GMT 24.63 Mb/s 1.49 Mb/s 36 ms

up trzymaj to na pewno nie przez ping bo w innych grach tak nie mam

Ogólnie słyszałem, że wiele ludzi ma po tym nowym patchu ma problemy. Szperając po necie właśnie napotkałem się na tego typu cyrki. Trzeba czekać do przerwy technicznej, może prowadzą jakiegoś bugfixa

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...