Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Lepszy poziom gry.

Cwieku2406

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi Ci o wyższy poziom gry? Raczej na każym serwerze jest równo, tyle samo słabszych graczy (nie lubię używać słowa noobów) i tyle samo dobrych.

Jednak na Nordicu jest więcej PL.

Opublikowano

Moim zdaniem na WEST jest wysoki poziom.

+ jest taki ze nie ma tam takich 'dzieci' jak na EAST. :)

Opublikowano

Na każdym serwerze jest taki sam poziom gry.

Jedynie na weście na poziomie Diament + można odczuć jakąś różnicę gry, ale niżej prawie w ogóle.

@down

Tak, sprawdzałem ;-)

279981407253602336505.png
Opublikowano

Na każdym serwerze jest taki sam poziom gry.

Jedynie na weście na poziomie Diament + można odczuć jakąś różnicę gry, ale niżej prawie w ogóle.

A co sprawdzałeś? ^^

@topic

Mając D1 na Weście, a grając na kolegi konecie na D1 na eascie widać znaczącą różnicę, na eascie zdarzają się flamerzy w tym przedziale a na weście pełna kulturka, chill raz na 10 minut ktoś napisze coś na chcacie.

Na east 1-10 to nowi gracze czyli będzie duo top itd., a na weście najczęściej ludzie smurfują i na 1-10 jest już jungla itd i nawet invade'y xD

PMK3yt4.png

Opublikowano

West jest dużo lepszy,gdyż nie ma na nim za dużo typowej słowiańskiej oraz rosyjskiej społeczności,która ma w zwyczaju obrażać i krytykować graczy za każdy najdrobniejszy błąd jaki popełnią.

Opublikowano

Ci, którzy piszą że west i east są równe chyba na obu serwerach nie grali. Poziom na west jest wyższy i mimo że oczywiście afki i kidy ciągle są to nie ma ich aż tylu. No a rzeczywiście dodatkowa zaleta to mniejsza ilość Polaków.

Opublikowano

Po chuj piszecie mniejsza ilość polaków ? sami nimi jesteście ... widzę, że mamy świetnych patriotów na forum.

Mniejsza ilość polaków, tzn ? są słabsi ? czyli wy też jesteście do dupy.

@topic

Oba serwery są jednakowe ...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie, po prostu czas chyba się obudzić. Polacy w lolu to często flamerzy, i gracze o "wysokim mniemaniu o swoich kiepskich umiejętności". Wiem to z doświadczenia bo grałem na east. A tak btw. patrioto Polacy pisze się z wielkiej litery...

Opublikowano

Może i się pisze lecz mnie to zbytnio nie obchodzi.

czyli tacy "polacy" dla przykładu ja, Ty i inni są flamerami, choć wiesz, tylko, że ty flameujesz

@topic

wszędzie jest taki sam poziom gry i kultury.

@up

a to coś dla Cb :)))

§ 13.

1. Użytkownik nie powinien publicznie upominać innych Użytkowników Forum o zasadach ortografii, gramatyki, interpunkcji itd.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Popieram up sami jesteście polakami a serwery są takie same.

Chodziło mu bowiem o osoby w wieku gimnazjum. To one psują grę innym.

Tak west oczywiście wyższy ale tylko Diament i wyżej.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Mówiąc Polacy nie miałem na myśli wszystkich. Ale tak jak napisał @UP polska gimbaza jest często gorsza od ruskich. A mówiąc że Polacy pisze się z wielkiej litery moim celem nie było wytknięcie błędów ortograficznych, a hipokryzji. Chyba że na to też jest paragraf. Tak czy inaczej modek mógłby już temat zamknąć, bo kwestia chyba wyjaśniona, a ładny spam się robi.

Opublikowano

Ale najgorsza zmora East są Grecy... Jak pykałem sobie na smurfie gdy miałem bana to mogą podnieść ciśnienie typu grek padł i od razu : "MALAKA MAW MALAKA PHAW WTETACASDKLASL:DKASL:FASDL:GJAL:SD". Gorsi niż Polacy, a jak się napiszę "plz english" to od razu "RE MALAKA GAMW PAUTIOUUUUU". Lub Rumuni też wkurzają na tym eascie. Różnica w kulturze jest duża, ale poziom gry taki sam.

PMK3yt4.png

Opublikowano

West ma wyższy poziom grania, 1 lvle - gold elo, nordic 1lvl - mid? i dont know what is this but i report you noob.

Mój kolega 3x Diament II/I na wescie wbija na nordicu diament bo gra z nami ( szkoła, 90% szkoły gra na nordicu.) wbił wczoraj platynę I i 90LP pytałem się czy na wescie wbiłby szybciej. Oczywiście że tak, nordic player = mid or troll, poszedł na mida zjebał trolluje... Wczoraj miałem na ranku ADC która pisała że hitler powienien zajebać każdego jebanego polaka, hajt hitler ( nie wiem jak to się pisze) fuck PL itp.

na wescie ? Man you have 0/4, wemust feed you but you can now only def and farm ;) na nordicu - OMG REPORT NOOB GOD YOU ARE IDIOT PL OMG REPORTED NOOB WHAT A KID... Na swojego nordica wydałem już około 100zł, a pzt cała szkoła tam gra, więc nie przeniosę się na westa, a chciałbym bo naprawdę wbiłem wczoraj silver, po tym czasie który go biłem, na wescie miałbym już Silver I / gold V....

Jeżeli planujesz grać z kolegami grajcie na wescie, jeżeli nie to wybieraj koledzy/idioci NORDIC ! albo sam/normalna gra WEST. tyle ode mnie .

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ja bym powiedział że na west jest trudniej , bo gra tam mniej polaków (wiadomo o co chodzi) i ogólne mniej trollów .

95960480783902571221.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...