Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Luncher

myku18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem z luncherem gry , wczesniej działal bez zarzutów lecz dziś gdy chciałem go wlączyc pojawia sie na pasku (na dole ekranu)
lecz gdy chce na niego kliknąć nic sie nie dzieje. Mialem ten problem wczesniej , msialem odinstalowac i sciagnac od nowa gre i dzialalo wszystko az do tego momentu.
Nie mam zamiaru robic kolejnego reinstala .. za duzo czasu to zajmuje ( z moim internetem :3).
Prosze o pomoc :( moi koledzy tez maja czesto taki problem , lecz maja szybszy internet i sciagaja to w 30 min ...

ref@

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Robisz przez Menedżera Zadań , naciskasz jednocześnie CTRL + ALT + DELETE po czym będziesz miał takie niebieskie tło i na nim będziesz miał różne opcję . Wybierasz Uruchom menedżer zadań, szukasz zakładki aplikacje i naciskasz na Neverwinter dwa razy, powinno pomóc.

Opublikowano

Witam !

Mam problem z luncherem gry , wczesniej działal bez zarzutów lecz dziś gdy chciałem go wlączyc pojawia sie na pasku (na dole ekranu)

lecz gdy chce na niego kliknąć nic sie nie dzieje. Mialem ten problem wczesniej , msialem odinstalowac i sciagnac od nowa gre i dzialalo wszystko az do tego momentu.

Nie mam zamiaru robic kolejnego reinstala .. za duzo czasu to zajmuje ( z moim internetem :3).

Prosze o pomoc :( moi koledzy tez maja czesto taki problem , lecz maja szybszy internet i sciagaja to w 30 min ...

ref@

PPM następnie właściwośći, w zakładce skrót wybierasz z listy zmaksymalizowane i zatwierdzasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...