Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kha Zix po patch'u

DjLonerin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam kilka pytań dotyczących Kha Zix'a:

1. Czy opłaca się nim grać na midzie, jeżeli tak to na kogo warto a na kogo lepiej go nie brać.

2. Jak ewoluować kiedyś to było W, a teraz już nie wiem, ponieważ niektóre osoby mówią, że lepiej Q.

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

1. Nadal opłaca się grać Kha'Zixem na midzie. Warto go brać do postaci którzy nie mają bursta oraz CC np. Nidalee, Morgana. Nie opłaca się go brać na postacie z burstem i CC np. Annie, Ryze czy Kennen.

2. Jeśli grasz agresywnie na linii to ewoluuj Q, jeśli grasz defensywnie to W.

Opublikowano

1. Kupiłem go sobie 2 dni temu. Kurwa kosa jakich mało, na midzie jade każdego. Moje w/l ratio nim to jak narazie 10/1 kazdy mecz z statami 20-30/5-8.

Nie wiem co mu znerfili ale jeżeli sporo to ja się boje jaki on był przed nerfem.

2. To W wcale nie jest takie słabe. Z tego co czytałem to chyba osłabili mu to w tym W, że nie może użyć go podczas skoku. Jednak nadal ma z niego tony dmg + mega heal. Ja osobiscie robie tak: Q/W/E lub czasami Q/E/W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...