Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz i klawiatura

Frezze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, podacie mi jakąś myszkę do 100zł i klawiaturę do 50-70zł ?

Mają być do gier ;>

Jeśli chodzi o klawiaturę to wolałbym, że jak naciskam na dany klawisz to jest odgłos ;D Nie lubię cichych ;p

Jak możecie to jeszcze jakieś w miarę dobre słuchawki tak do 50-70zł. Gry, skype, TS3

2vjbiaa.jpg
Opublikowano

Ja ci polecam wsiąść klawiaturę i myszkę w zestawie: np A4TECH 9300 RF nano V-TRACK 2.4G są bezprzewodowe(ehe ten słownik xD), więc z kablami nie ma problemu i kosztują około 80zł. Chyba że jakiś bardziej wymagający jesteś :0 A za resztę jakieś dobre słuchawki.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Ja osobiście mam a4tech X7 klawiature oraz x7 Oscar Mysz, wydatek około 100 zł. Myszka trzyma mi już 3 rok, klawiatura tak samo. Myślę, że to chyba by był najlepszy zakup jak do tej kwoty, bo wątpie, żebyś chciał kupić jakąś mysz Razer'a czy Steelseries, wytrwałe firmy, dużo osób poleca je w "gamingowym świecie". Klawiatura, moją słychać :D Chyba, że chcesz mechaniczną, ale to się wiąże z wydatkiem do 300 zł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...