Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana IP

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Program potrzebny do zmiany IP to TOR

Strona główna:

https://www.torproject.org/

Link do pobrania:

https://www.torproject.org/dist/torbrowser/tor-browser-2.3.25-10_pl.exe

Moje aktualne IP

Przechwyt_nnprwhh.PNG

1.Tor odpalamy przez plik "Start Tor Browser"

2.Czekam aż Tor zrobi swoje i połączy nas z siecią Tor

3.Automatycznie odpali nam się nowe okno przeglądarki

Nowe IP

Przechwyt_nnprwhr.PNG

Czy działa? Facebook stwierdził ostatnio że logowałem się z Japonii, założyłem sobie parę kont w jednej grze online i nie dostałem bana za multikonta :)

Jedyny minus to wolne ładowanie stron więc dłuższe używanie TORa na wolnym necie jest męczące

Opublikowano

Jeżeli napisałeś to sam, a nie zgapiłeś z innej strony to muszę powiedzieć ,że poradnik ci się udał :) Ładnie napisany w dodatku są SS, gdyś jeszcze upiększył to kolorami byłoby jeszcze lepiej ;)

Like.

Opublikowano

Jeżeli napisałeś to sam, a nie zgapiłeś z innej strony to muszę powiedzieć ,że poradnik ci się udał :) Ładnie napisany w dodatku są SS, gdyś jeszcze upiększył to kolorami byłoby jeszcze lepiej ;)

Like.

Oczywiście że spisałem z innej strony gdyż sam mam IQ -10 i nie potrafię napisać tuta o czymś czego codziennie używam !

A kolorki są dla dzieci i pedałów, ani jednym ani drugim nie jestem !

Opublikowano

Czy to jest bezpieczne ten TOR nic nie robi z internetem ?

Napisał.. Czasem spowalnia, szczególnie przy słabszym .

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

@UP ale chodzi mi o to, że nie blokuje czegoś lub np. nie wyłącza się internet ...

Jedyne co to nie ustali twojego miejsca np. na FB i facebook może Ci wywalić że używasz niezaufanego sprzętu.

Opublikowano

Działa normalnie, ale jest pewna zasadnosc: na niektórych polskich stronach typu "MyIP" występują błędy ;/ (ale działa)

PS. polecam poczyta (posłuchac) co też potrafi ten program:

928011413476457403957.png

Opublikowano

Działa normalnie, ale jest pewna zasadnosc: na niektórych polskich stronach typu "MyIP" występują błędy ;/ (ale działa)

PS. polecam poczyta (posłuchac) co też potrafi ten program:

Żeby móc używać w pełni TORa trzeba być zaakceptowanym w środowisku Tora, więc nie jest to tak że wchodzimy przez tora w google wpisujemy forum z pedofilią i masa wyników ....

Opublikowano

Żeby móc używać w pełni TORa trzeba być zaakceptowanym w środowisku Tora, więc nie jest to tak że wchodzimy przez tora w google wpisujemy forum z pedofilią i masa wyników ....

Hehe xD

Dobry poradnik przydał mi się już ^^

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...