Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Całkowita zmiana wyglądu systemu windows 7

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam windows 7 ultimate 64bit i chciałbym zmienić całkowicie powtarzam całkowicie nie częściowo jego wygląd.

Nie chcę samego docka ani kafelków z win 8 lub gadżetu z pogodą bo i tak zostaje stary nudny windows.

Najlepszy byłby jakiś interaktywny pulpit albo coś takiego.

Komp bardzo dobry, ramu 12GB więc bez problemu pociągnie wiele :)

Opublikowano

Ref i proszę o bardziej celne komentarze nie tak jak up który praktycznie odesłał mnie do googli bo na tym deviantart nie mogę nic znaleźć...

Opublikowano

Spróbuj może programu "Raintmeter", jeden z moich kumpli coś modził w tym, patrząc na zdjęcia, można trochę się pobawić i zrobić coś w tym. Nie wiem czy ci się spodoba, nie testowałem, nie mam komputera do takich rzeczy.

edit//

no chyba, że cię takie coś interesuje

Opublikowano

Spróbuj może programu "Raintmeter", jeden z moich kumpli coś modził w tym, patrząc na zdjęcia, można trochę się pobawić i zrobić coś w tym. Nie wiem czy ci się spodoba, nie testowałem, nie mam komputera do takich rzeczy.

edit//

no chyba, że cię takie coś interesuje

Widziałem to ale jak takie coś zrobić?

Opublikowano

Dzisiaj rano własnie się tym bawiłem, trzeba doinstalować pluginy, odpaliłem tylko skórkę "Iron Man" można znaleźć łatwo w necie, ale gorzej z moimi ramami, nie zagłębiałem się. Przeszukując internet, nie znalazłem żadnego pluginu. Ale chyba to jest jedyny sposób, żeby wykorzystać ramy i zmienić wygląd windowsa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...