Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dywizja :)

VonskiAlucard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Piszę ten temat z myślą o tym, że ktoś mi wytłumaczy jak to jest. Jestem Silver I i dostaję zbyt mało pkt. to znaczy za grę +/- 5. Wygranych rankedów mam ok. 240 natomiast Lose'ów okolice 200. Ostatnio nawet dobrze idzie, prawie wszystkie wygrane( na ostatnie 7 gier 1 lose, od poczatku tygodnia tak idzie ;3). Może mi ktoś wytłumaczyć o co z tym chodzi? Czy jest szansa, że będe zdobywał tak jak wcześniej po +/- 15 pkt?? :)

Opublikowano

Wyjdź kilka razy z wyboru championów i zobaczysz różnicę (Spada LP ale ukryte ELO jest w tym samym miejscu).

Wtedy zagraj jeden mecz i albo będziesz mega szczęśliwy, albo wkurwiony (Odejmie ~16, albo doda ~24).

Opublikowano

Możliwe, że tak zrobię ale jak dojdę chyba do golda ^.^ Aktualnie mam 59 PKT ( Lee Sin op :D). Przegrywać nawet nie myślę, jedynie co to wygrywać xD. Dzięki za podpowiedzi, można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...