Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy warto kupic GW2?

mrseba33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa jest mniejsza, ale jak sam powiedziałeś nadal się rozwija ^ ^.

Poza tym WoW może pomarzyć o tak dopracowanej grafice i systemie PvP.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

W 100% gorąco polecam , grywalność jest mega , super mapka , super system PVP , fabuła gry , eventy grupowe po prostu cudo :)

Crafting / skile .. az chce sie explorowac swiat ;] Goraco polecam , gram na swiecie Underworld.

Nick iTzFrosty , zapraszam do wspólnej gry ;] sam po trochu zwiedzam świat gry i nabywam doświadczenia hehe

Opublikowano

Gra sie nie nudzi tez z tego wzgledu, ze kazda rasa ma osobna fabule i swiat. Znudzilo Ci sie granie czlowiekiem? Wez asure, inne stwory, inne misje, inna mapa :)

Opublikowano
A więc tak mam kilka pytań co do GW2...

Jak wypada GW2 w porównianiu do Wow'a??
Jak wygląda grywalność?
Czy gra się rozwija?

1. Jest to lepsza wersja WoW'a pod każdym względem Mechaniki jak i Grafiki

2. W GW2 gra bardzo dużo osób, sam byłem tym zaskoczony.

3. Gra się w bardzo szybkim tempie rozwija a zacznie jeszcze bardziej, ponieważ ArenaNet wprowadza co 2 tygodnie nowy update :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

okey:)

Mam jeszcze dwa pytania.

Dużo gra Polaków??

Czy dodatki do tej gry będą płatne? Słyszałem kiedyś, że ma być wszystko za darmo... Ale ostatnio ktoś tutaj na forum pisał, że będzie coś płatnego....

Opublikowano

Polaków gra dużo na poszczególnych serwerach, którymi są blacktide oraz Underworld. Nie wiadomo, czy będzie płatny dodatek to były tylko spekulacje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra jest bardzo dobra, a jak lubisz open world z pięknymi lokacjami to bierz. Bardzo dużo możliwości i dobre questy. Teraz mają dawać patche jeden na 2 tygodnie czy coś takiego. Ale nie ma to być jakiś lipny tylko nowe lokacje i dalszy ciąg historii :) Sam pamiętam jak się dobrze bawiłem na CBT kiedy w Lion's Arch odkryłem sam katakumby i to całkiem przypadkiem :D

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Grę gorąco polecam. Dobra grafika, efekty dźwiękowe, duża mapa, oraz wiele nowości. Sam miałem dłuższą przerwę, ale powracam!! :D

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Jedna z lepszych gier w jakie dotychczas grałem. Gra nie nudzi się szybko, więc nie wiem kto takie coś wymyślił. Jak widzę komentarze typu ''Nie kupuj, gra się szybko nudzi'' to mnie krew zalewa. Produkcja została odziana w niezłą grafikę. Jeśli stawiasz na grę single player to jak najbardziej polecam. Jeśli masz zamiar pogrywać multiplayer to zastanawiałbym się. Gra jest o wiele lepsza od ''World of warcraft''. Ludzi w niej nie brakuje, polaków także. Gra po swojemu się rozwija i jest sporo aktualizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...