Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Poziom trudności wbicia danej dywizji

PopapranyV9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem coś takiego

y0wa3opuojkh_t.jpg

Jak trudno wbić daną dywizje.

Z tego wynika ,że najłatwiej z brązu na srebro a najtrudniej srebro na golda i diament na challenger o.0

Opublikowano

A tutaj masz ode mnie

Brąz silver -------------------------------

silver gold -

Gold platyna ------------

Platyna diament -

diament challanger ---------------------

Poprostu sobie tak napisałem, tak poprostu.

Wszystko zależy od szczęścia i teamu. Ja tydzien temu 6 pod rząd przegrałem, a od wczoraj koło 15win pod rząd więc dziękuje dobranoc koniec imprezy.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Wybij się kurwa z goldu do platyny z tymi polskimi szumowinami to będziesz bogiem.

Wszystko zależy od szczęścia, raz trafisz na polaczków, a raz na poważnych graczy.

Nie ma żadnego wykresu, a coś takiego mogę walnąć w paincie w 2min.

Do challengera nie wybija się trudno, bynajmniej, jest to czasochłonne.

Opublikowano

A tutaj masz ode mnie

Brąz silver -------------------------------

silver gold -

Gold platyna ------------

Platyna diament -

diament challanger ---------------------

Poprostu sobie tak napisałem, tak poprostu.

Wszystko zależy od szczęścia i teamu. Ja tydzien temu 6 pod rząd przegrałem, a od wczoraj koło 15win pod rząd więc dziękuje dobranoc koniec imprezy.

mogę się założyć że jesteś w brązie.

Z brązu do silvera jest najławiej wyjść. Grałem z kolegą i tam grają takie debile że soraką ad carry jungle byś wycarrował jak umiesz grać.

Prawda.. z silvera do golda jest trudno wyjść, niedość ,że masa neokidów to na dodatek dodaje po 1 pkt w silver 1

Opublikowano

Bullshit. Nic nie zależy od szczęścia w tym systemie ligowym.. Jeśli na przełomie 100 gier nie jesteś w stanie wyjść z danej ligi/dywizji to tylko i wyłącznie przez Ciebie. Zwalając wine na polaczków i feederów, przez których "utknąłeś" w danej lidze pogrążasz sie tylko. W takim razie koledzy wytłumaczcie mi jak działa elo boosting? Skoro uważacie że najciężej jest np. wyjść z brązu do silvera to dlaczego koleś biorąc kase za to jest w stanie zrobić to w pare dni ? Czym wyżej w systemie ligowym tym ciężej jest się wybić bo wymaga to większego skilla żeby pokonać drużyne przeciwną. Jeśli naprawde zasługujesz na wyższą lige w której się znajdujesz bez problemu powinieneś się z tego wybić.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...