Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak się wybić

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, zamierzam grać od nowa w gladiatusa, mam pare pytań, min:

1. Czy działa jeszcze skrypt, który pokazuje ile % szans jest na wygraną pojedynku ?jak tak proszę o instrukcję

2. Jak od samego początku być niepokonanym ? bo przykładowo jak ktoś jest mistrzem areny, a ma taki sam lvl jak ja, to nie mam z nim szans wygrać.

3. Jak najlepiej zarabiać kasę ?

4. W jakie staty inwestować ? może być w %.

z góry dziękuję, zależy mi na odpowiedziach każda pomocna zostanie wynagrodzona lajkiem :)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Na początku handel doprowadź staty przynajmniej do 40 na 5 poziomie. jak nie będziesz robić aren tylko handlować to podskoczysz w arenie nie nabijając lvl. Na 7 szukaj w DA itemków Woli(u najemnika) i zwalczenia (gladiator i najemnik) wystarczą po 2,

z dziennych bonusów jakąś broń dobrą dostaniesz więc w DA nie szukaj, bo nie warto na tym lvl.

Build:

Na 1 miejscu charka i idziesz z nią na równo ze zręcznością, potem wb tak o 20% mniej niż charka, reszta stat według uznania.

Opublikowano

A czym najlepiej handlować ? po ile co wystawiać ? najlepiej jedzenie ? ps gram na s.26

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Najlepiej jedzeniem, a ile wystawiać..too się zdziwisz..to zależy nawet od pory dnia :)

Musisz próbować, jak będzie schodzić to wystawiaj nawet troszke drożej.

Jedzenie z pierwszego lvl'a przeważnie schodzą za jakieś 200 sztuk złota, ale to tylko takie "około" :)

I tak jak kolega wcześniej pisał:

Najpierw charka, zręczność mniej więcej równo z charką, ale jako że jest tańsza od charki, możesz mieć jej troche więcej. Później troche z tyłu charki ma być władanie bronią. I na tych trzech statystykach się skup najbardziej. Inteligencje wytrenuj MAX do 20 :D Dalej już nie trzeba, poważnie. Ja teraz na 80 lvl'u mam 20 inteligencji :)

Za budowe fizyczną też się za bardzo nie bierz, chyba że będziesz miał bardzo mało maksymalnego hp i będziesz musiał co chwilę kupować jedzenie żeby się uleczyć, to wtedy troche podciągnij budowe fizyczną. A siłę tak pomiędzy :)
Najlepiej tak między władaniem a budową :)

Opublikowano

Żeby za szybko nie wbijać lvl siedź dłuższy czas na szczurach :) Kasa i itemki wpadną. Co do statystyk: najlepiej ładować w zręczność, charyzmę i władanie bronią. Wykonuj dużo misji, bo są opłacalne : )

Skrypt pokazujący ile masz % szansy na powodzenie nie działa, jednak cała reszta działa : )

Opublikowano

aray19, jest symulator walk ;)

Pobierz sobie Gladiatus Crazy Add On 3.0.0 na Mozille Firefox i tam masz :]

Tyle, że kiedyś był automatyczny, a teraz trzeba wpisywać wszystko :<

Polecam też zaciągnąć się do jakiejś gildi dobrej :P Wiele takich szuka nowych graczy z niskimi poziomami : P

Opublikowano

"Polecam też zaciągnąć się do jakiejś gildi dobrej :P "

Ja jestem w gildii TOP1 :D

Co do... :
"Tyle, że kiedyś był automatyczny, a teraz trzeba wpisywać wszystko :<"

Nie trzeba wpisywać..wystarczy, że wybierzesz serwer, wpiszesz nick i..GOTOWE! :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1.Na Mozilla Firefox automatycznie ci pokazuje ile masz procent na wygraną.

2.Mistrz areny zapewne nie walczył,nie robił misji tylko pracował w stajni robił pieniądze.Wydał to na umiejętności i przewyższa swój poziom.

3.Kasa idzie najlepiej na Wyprawach.Na noc ustawiaj sobie prace.Walcz między wyprawami w lochach i na arenie.Ale najpierw sprawdź uzbrojenie przeciwnika.

4.Siła/Zreczność Charyzma na tym sie skupiaj.Czasem też w wytrzymałość.

Straszne zagadki, teorie spiskowe i wiele więcej tylko pod tym adresem

https://www.youtube.com/channel/UCOpRqyhGtVetyFyLKj2g7DA

Czekam na wasze opinie :D

Opublikowano

Artimenek, w ogóle wiesz jak się w to gra? -,-

Na arenie jesteś pewnie koło 30/60 miejsca?

"3.Kasa idzie najlepiej na Wyprawach."

Hah...idzie..ale przelicz sobie to na exp...za wyprawe dostajesz np na około 80lvl z 9pkt doświadczenia, a kasy może 7k...i drop bardzo rzadko. A za lochy dostajesz około 500 sztuk złota ale za to expa tylko 1 lub 2, za Bossa 3. I oczywiście prawie zawsze (jeśli bijesz bossa i jego parobków o wyższych lvlach od swojej postaci) leci jakiś drop, często amulety lub pierścienie warte koło 20k :) (mówię tak w okolicach 70-90lvl postaci)..

"4.Siła/Zreczność Charyzma na tym sie skupiaj.Czasem też w wytrzymałość."

Tego pozwolę sobie nie komentować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...