Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Jakieś fajne zespoły : D

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak w temacie, szukam jakichś fajnych zespołów rockowo-metalowych. Słucham: Linkin Park, Shinedown, Three Days Grace, 5FDP, Within Temptation, Indica, Lunatica, Jelonek, Sabaton, Godsmack, Helloween, Dire Straits, Evanescence, Dead By Sunrise, 30 Seconds To Mars, Nightwish, Apocalyptica. Szukam jakiegoś powiewu świeżości : ) Jakie zespoły polecalibyście? :P

Opublikowano

Chester z LP zaczal nagrywac z STP, moze siegnij po dyskografie tego zespolu ze starym wokalista?

KorN?

Guns'n'roses?

dream theater?

Opublikowano

STP słucham też :) Jestem na czasie ^.^ Dream Theater nie kojarzę zupełnie, więc pewnie przesłucham : )

@Up RHCP? O_O Nie wiem co to, w google wpisze : D Aerosmith średnio, Pepersi średnio, Roses to samo :c I chyba Rage Againts przesłucham : ) Luxtorpede znam i nawet fajne piosenki, Black Sabbath średnio :/

Edit: Dream Theater zajefajne :D

Edit2: Dobra fail, RHCP to Peppersi :c

Edit3: Rage Againts mi się nie podoba :c

Opublikowano

Z tego wszystkiego to Death Theater, Deep Purple, Luxtorpeda i Dżem mi się podobają :c

Opublikowano

Iron Maiden <3, Megadeth <3, Gorgoth, Amon Amarth, Metallica (sprzedawczyki), Kabanos, Almah, Judas Priest, Trivium, In Flames, Slayer <3, Testament, Bad Religion, Hunter, Luxtorpeda, Siekiera xD

Opublikowano

@Up Nie skomentuje...

@Top Dobra, coś tam wybrałem dla siebie. Like dla tych, co dali coś co mi się spodobało :P Można zamknąć bo ludzie posty nabijają :D

Edit: Dam like'i jutro - limit :F

Opublikowano

@Up Prosiłem, żeby zamknąć -.- Po co spamujesz -.- A poza tym, Grace'ów słucham jakbyś UMIAŁ CZYTAĆ MÓJ 1 POST. Disturbed też mi inni polecali, tak więc po co spamujesz? -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...