Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką klasę polecacie ?

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam zamiar zagrać w Neverwinter ale nie wiem jaką klasą zagrać możecie mi pomóc w wyborze, za pomoc oczywiście lajk.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Wolisz magiczną klasę czy walkę wręcz? szczerze to wszystkie klasy są dobre i zależy to od indywidualnych upodobań, ale mogę ci polecić rogala w walce wręcz jest bardzo dobry i ładnie robi DPS tak samo Czarodziej jeśli lubisz klasę dystansową.

Opublikowano

Ja osobiście polecam kapłana ( sam nim gram) gra się nim bardzo przyjemnie. Oprócz kapłana polecił bym też guardian fighter ponieważ lubię grać tankami\kapłanami ale wybór klasy zależy od ciebie tak jak napisał up.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

A i chciałbym zaznaczyć że wolę walkę wręcz niż magiczną ponieważ nie lubię czarów i tym podobnych :).

1373415594-U477327.png

Opublikowano

A i chciałbym zaznaczyć że wolę walkę wręcz niż magiczną ponieważ nie lubię czarów i tym podobnych :).

To najlepszym wyborem będzie Rogal lub GWF, musisz zdecydować ,która ci bardziej odpowiadać.

Opublikowano

To najlepszym wyborem będzie Rogal lub GWF, musisz zdecydować ,która ci bardziej odpowiadać.

A są między nimi jakieś różnice ? plus/minusy ?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Łotr ma większe obrażenia natomiast GWF ma więcej hp no i mają inny rodzaj broni łotr ma 2 miecze a GWF dwuręczny miecz.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

A są między nimi jakieś różnice ? plus/minusy ?

Rogal

- duże obrażenia

- szybkie ataki

- średnia żywotność

- ataki z ukrycia ,które kończą się zazwyczaj killem

- może robić uniki

- może znikać na pewien czas

GWF

- duża wytrzynałość

- dużo życia

- szybki dzięki umiejętności

- duże obrażenia

- jak cie złapie. GWF to krucho z tobą ;)

Opublikowano

Ja trochę o tym GWF czytałem i widziałem, że ludzie pisali, jaki on jest słaby (gdy nie ma 60 lvla) i powinien dostać buffa (pisali o tym gdzieś tak na początku maja), a więc może dostał już tego buffa i jest trochę mocniejszy na niższych lvlach?

Opublikowano

Ja trochę o tym GWF czytałem i widziałem, że ludzie pisali, jaki on jest słaby (gdy nie ma 60 lvla) i powinien dostać buffa (pisali o tym gdzieś tak na początku maja), a więc może dostał już tego buffa i jest trochę mocniejszy na niższych lvlach?

GWF na poprzednich patchach był słaby, najlepszą klasą wtedy był rogal bo każdego powalal z.dobrym setem, nie raz mi się zdarzyło ,że miałem 28killo na 5 śmierći ;) Aż wkońcu wszedł patch co osłabił Rogala a mocniejszymi stały się reszta klasa co daje teraz odpowiedni balana postaci. Na 60lv jest bardzo dobrą klasą, teraz rogal ma duże problemy ,aby go pokonał.

Opublikowano

Każda klasa , ma swoje wady i zalety , więc wszystko zależy tylko i wyłącznie od Ciebie ;)

Na początek nie radzę grać tą postacią z 2ręką ponieważ można zbankrutować na potach , przynajmniej ja tak miałem.

Tarczownik, jak dla najlepszy ;d

xD 

Opublikowano

Dobra wybrałem sobie swoją postać każdy dostaje lajka ;f

//cls.

1373415594-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...