Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bota na s8

P@in

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chdzi mi o DARMOWY bot, nie musi myc wypasiony, wystarczy aby tylko trenował te punkty akcji.

jeśli ktos zna lub ma taki bot to prosze o podanie linka.

dam plusiki za dobrą pomoc ;)

peind.png

Opublikowano

Nazwa : Tasker.

Download :

http://chomikuj.pl/pikielac/Programy/Tasker+2.0

Sam go używam i działa.

Pouglądaj filmiki na yt ,dużo pomogą nie da

sie tego wytłumaczyć :)

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

wiem co to tasker i nie o to mi do konca chodziło ale jest do dobry pomysł :D , leci plusik za pomoc

Czekam na dalsze podpowiedzi

peind.png

Opublikowano

jak to działa ? :)

aha, juz wiem. tylko jak sie ustawi aby trenowal, to jak sie nie rusza myszka i klawiatura przez pewien czas ( nie wiem moze 5 min czasem krocej, czasem dluzej ) to tak jakby sie zacinal i myszka stoi w jednym miejscu i nie trenuje bo trzeba ruszyc myszka . ( rozumiecie o co mi chodzi? :D )

i tak w kolko.

macie ten sam problem? jak go rozwiązać?

Opublikowano

spróbój ściągniąć tinytask < to to samo co tasker tylko uproszczona wersja, ja czasem ustawiam i po godzine i dobrze jest :D.

czekam na dalsze podpowiedzi, może ktoś ma jakis inny sposób albo wogóle bota :D

BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY,

peind.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...